Луцьких вчителів змушують агітувати і голосувати за Партію регіонів, – депутат

Луцьких вчителів змушують агітувати і голосувати за Партію регіонів, – депутат
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов («Батьківщина») заявив, що луцьких вчителів змушують агітувати за Партію регіонів.

Про це він повідомив 25 липня на сесії Луцької міської ради.

За словами Осіпова, до нього надійшло звернення від вчителя луцької загальноосвітньої школи, який і повідомив про тиск на освітян.

«Директор школи, посилаючись на одержану ним вказівку на нараді в місцевій державній адміністрації в наказовому порядку зобов’язав вчителів агітувати за Партію регіонів та подати список осіб, що будуть голосувати. При цьому було доведено план по кількості осіб», – повідомив Осіпов.

На думку депутата, такі події можуть мати загальноміські масштаби. А оскільки «такі дії є не лише аморальними, а й незаконними», Осіпов спрямував депутатський запит прокурору Волинської області Андрію Параці та міському голові Луцька Миколі Романюку. Депутат хоче, аби прокуратура провела перевірку з приводу використання службового становища, у випадку виявлення порушень Осіпов вимагає відкрити кримінальні справи. Луцького мера Осіпов просить провести службову нараду та видати розпорядження про суворий контроль за діями службовців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брехня
Відповісти
ЦЕ ТАКА ПРАКТИКА БАНДИ ПРОВОДИТЬСЯ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ ДАМО БАНДІ ВІДСІЧ БУДЬМО РАЗОМ І ВОНИ НАМ НІЧОГО НЕ ЗРОБЛЯТЬ ПРОТИ НАРОДУ В НИХ РУКИ КОРОТКІ
Відповісти
Таким чином вчителям підвищують ЗП, за Палицю проголосуєш підкинуть грошенят, за партію - ще підкинуть!
Відповісти
Пану Осіпову, по-перше, як міському депутату, слід би уже знати, що в місті Луцьку місцевої державної адміністрації, яка б керувала міськими школами, проводячи наради директорів, немає.
Відповісти
там просто трішки по іншому був запит сформований...
Відповісти
Треба усіх директорів шків в прокуратуру викликати, хай дають покази. Реально за Палицю і Партію Регіонів змушують агітувати. Гроші спочатку вкрали у народу, а потім пхають вчителям копійки за продаж сумління. Треба боротись з цими палицями палицями
Відповісти