«Батьківщина» має свого кандидата на голову Волиньради

«Батьківщина» має свого кандидата на голову Волиньради
Член партії «Батьківщина» Роман Карпюк претендує на посаду голови Волинської обласної ради.

Про це розповів голова обласної організації «Батьківщина» Григорій Пустовіт під час звітної прес-конференції про результати виборів.

Зокрема, він зазначив, що на цю посаду їхня політична сила планує висунути Романа Карпюка, керівника обласного виборчого штабу «Батьківщини».

Роман Карпюк розповів, які результати виборів їхньої політсили до Волиньради: «Завершилися вибори, ми як команда «Батьківщина», добилися досить пристойного результату. Я хочу сказати, що я в такій позиції керівника обласного штабу вперше брав участь на виборах, хоча досвід по виборах був великий. Я скажу, що та система виборів, яка в нас була – це вперше вона в нас. Досить скаладно, досить велику роботу треба було виконати і пояснювати людям як себе вести, як голосувати по бюлетенях. На сьогодні у Волинській обласній раді ми будемо представлені дванадцятьма депутатами – це велика фракція. Сьогодні від нас мають більше депутатів тільки у партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка і ми сьогодні беремо участь у переговорах і чітко дотримуємося принципів, з ким не вступати в переговори. Це люди, які виступають проти суверенітету України, виступають за скасування мораторію на продаж землі. Ми будемо дотримуватися принципів демократії, відновлення миру в Україні. Реальної децентралізації. В обласній раді ми будемо працювати над тим, щоб запрацювали всі програми, які на сьогоднішній день є задекларованими. Адже в обласній раді є більше 30 програм, які були прийняті, а працює з них менше половини».

Григорій Пустовіт зазначив, що до Луцької міської ради від «Батьківщини» обрали чотирьох депутатів: «Ми можемо констатувати сьогодні вже як факт те, що довіра до партії «Батьківщина» зростає, і це показують результати виборів не лише нашої області, а й по всіх областях нашої країни. Фактично партія «Батьківщина» по кількості депутатів, по набраних голосах займає друге місце в Україні за політичною підтримкою».

За словами Пустовіта, за попередніми результатами виборів до обласних рад обрано 229 депутатів від «Батьківщини».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьківщина своє віджила,угомоніться.
Відповісти
Люди схаменітья вже ця банда Гузі-ККадеміки Карпюки була при владі - що маємо - погрози, шантаж, маразм і т.д.
Відповісти
Карпюк-Товстенюк....i Европа стане реальнiстю!:)) ось в чому перемога Майдану!:))
Відповісти
Ми можемо констатувати сьогодні вже як факт те, що довіра до партії «Батьківщина» зростає, і це показують результати виборів: в минулому скликанні партія в Луцькій міськраді мала 24 депутати, а в новій 4 депутати. ЗРОСТАННЯ ДОВІРИ НА ЛИЦЕ.
Відповісти
Яку неправду пише п.Пустовіт про зростання довіри до партії. Ви тільки проаналізуйте по Ківерця. до районної ради по Ківерцях не пройшло жодного депутата, тому, що знають хто очолює партію-еферистка і т.д. вона добре знає. До міської ради у більш як два рази менше чим минулого склакання., що за брехню п.Пустовіт ідіть у відставку разом з Чигрин, а то вже з такою біографією "преться на голову районної ради."Де ти була , коли був майдан. В Ізраілі, гроші заробляла, а сьогодні добиваєся посади найвищою.В комунгоспі вулиці замітати.
Відповісти
Останні новини
Лучани тріумфували в Ковелі
05 листопад, 2015, 14:40
«Батьківщина» має свого кандидата на голову Волиньради
05 листопад, 2015, 14:25