У Володимир-Волинський прибула унікальна святиня. ФОТО

У Володимир-Волинський прибула унікальна святиня. ФОТО
8-го листопада у Володимир-Волинський Свято-Успенський кафедральний собор прибула унікальна святиня – чудодійна ікона Плащаниці Пресвятої Богородиці

З 31-го жовтня по 27-ме листопада, з благословення Блаженнішого Патріарха Святого града Єрусалиму та всієї Палестини Феофіла ІІІ та Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія, одна із найбільших святинь Єрусалимської Церкви була привезена до України, інформує БУГ.

Вона подорожуватиме містами нашої держави в рамках проведення Хресного ходу «Україна під Покровом Богородиці».

у Володимир-Волинській єпархії Плащаниця Пресвятої Богородиці перебуватиме з 8-го по 11-те листопада.

Плащаниця є однією з найбільших святинь Єрусалимської Церкви і покидає Святу Землю лишень вдруге. Три роки тому Плащаниця вже відвідувала Україну – минулого разу вона була доставлена в більшість обласних центрів нашої країни. Під час її перебування в Україні сотні тисяч українців мали нагоду помолитися перед нею.

9-го листопада відбудеться зустріч святині у Воскресенському соборі в місті Ковель. 11-го листопада о 9-й годині буде відправлена святиня до Волинської єпархії – повідомляє офіційний сайт Володимир-Волинської єпархії.

Хресна хода миру з Плащаницею Божої Матері пройде 11-ма містами України. В Західній Україні Плащаниця відвідає лише Львів, Володимир-Волинський та Луцьк, після чого буде відправлена на південь – в Одесу. Завершиться молитовна хода святині в Дніпропетровську 27-го листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.