У Луцьку демонтували ще 27 незаконно встановлених гаражів. ФОТО

У Луцьку демонтували ще 27 незаконно встановлених гаражів. ФОТО
Вчора, 10 листопада, муніципали Луцька знову демонтували незаконно встановлені гаражі.

Про це повідомили в інформаційному відділі Луцької міської ради.

Сектором демонтажів департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради проведено очищення прибудинкових територій на вул. Кравчука, 2, 4, 6, 8 та пр. Соборності, 4, 8 від незаконно розміщених об’єктів (гаражів, черепашок).

Департаментом було демонтовано 27 незаконних об’єктах у зазначених дворах, частину об’єктів власники прибрали самостійно.

Усі вищезазначені роботи проведено на виконання рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 29.10.2015 № 644-1 “Про демонтаж металевих конструкцій на вул. Кравчука, 2, 4, 6, 8,12, пр-ті Соборності, 4, 6, 8, 26”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
довели людей до ручки - як же так можна, це ж людська праця, людські сльози! Економічний геноцид, комунальний геноцид, голокост, сьогоднізабирають гаражі, завтра - квартири! Революція гідності? Чиєї?Жили як мавпи з голими ж..., так і доживатимемо...
А цікаво, скільки ж то вторгують за зданий металобрухт? І кому ці грошики підуть? Уже станки із заводів державних всі повивозили, а тепер уже до людей в хати залізли! Ще каструлі алюмінієві позабирайте - більше грошей буде!
Відповісти
Ви подивіться на закордонну практику. В Німеччині за самовільно встановлений сміттєвий бачок вас ощтрафують! Понаставляли іржавий бляшанок. За нашим будинком ці місця між гаражами справжня клоака зі сміттям пляшками та шприцами. Потрібно ці бляшанки зі всього міста прибрати. І не потрібно про каструлі говорити. Не плутайте праведние з грішним
Відповісти
боже, чуть не всплакнув. Певно і Ваш незаконнно встановленний гараж забрали.
Відповісти
незаконна конструкція повинна бути демонтована! це однозначно! мешканці будинків, на прибудинковій території яких і розміщені були ці гаражі, отримали додаткові паркомісця... а встановивши гараж, його власник здійснив самозахват загальної прибудинкової території, тим самим наплювавши на інших жителів будинку.
Відповісти
Согласин с "Огого"
Самостоятельно места позанимали колгоспники.
По всему Луцьку нужно хлам етот убрать.
и с ул. Воинов Інтернационалистов тоже уберите гаражи!!!
Відповісти
Ще б з Федорова демонтували
Відповісти
чуєш,ти,колхозник,забув звідки сам?а ракушки поставили люди по потребі і незаможні.дуже багато крадіжок.хоч чимось захищені.і нікому не заважають.не заздріть
Відповісти
Чуєш ти не колхозник!!!! Є парковкі на те, а не маєш грошей на парковку так став так у дворі, ракушка не обовязково.
Відповісти
На який металопункт здаєте,куди йдуть гроші далі?
Відповісти
Зніміть ще на Соборності,6
Там їх взагалі два десятки. Пройти неможливо!
Відповісти
Ці МАФи давно потрібно демонтувати. Заважають, займають паркомісця, заважають проїзду, псують естетичний вигляд. Крім того, власники цих "черепашок", ще обурюються коли паркуєшся біля цих "гаражів".
Відповісти
Звільніть ще пр. Молоді
Відповісти
Коли на Федорова?
Відповісти
на Гордіюк ще дуже багато
Відповісти
Молоді 4....
Відповісти
хлам - в утиль...
Відповісти
А я проти такого зносу. Мій гараж нікому не заважає, більше того, в мене там майстерня з ремонту взуття і я приношу людям користь. А попробують знести - я проколю всі шини на підйомнику!
Відповісти
То посидиш в обізьяніку :)
Відповісти
Я за зноси . А от Вас підтримую. Підприемців треба поважати, ви там працюєте.
Відповісти
Цікаво хто буде відповідати за майно людей Приклад старий Запорожець і велосипед Україна на фото Люди черепашки купували і сплачували податки Виробляли їх на заводі, надавали документи Тепер це все розвалюється безвідповідально Одним радість бо іншим біда
Відповісти
а кого хвилюють проблеми дядька і його запорожця, тобто плюшкіна, колекціонера усілякого лайна. В Африці діти не мають прісної води і харчів, за них попереживай.
Відповісти
Давно пора було знести цей весь хлам, позаймали самовільно місця, а новим автовласникам немає де паркувати авто.
І головне як написав "правильно" ще часто хаміють щоб авто біля його гаража не ставили - бачиш. його виїзду заважає, а те що його гараж займає декілька парко-місць і заважає іншим це їм всерівно...
Відповісти
навчіться правильно паркуватись.І не плутайте гараж з"ракушкою".
Відповісти
Українська жаба! Заздрити на ЗАЗа.
Відповісти
Будь-ласка, зверніть увагу на Соборності 13 а. Наставили ракушок, машину ніде припаркувати. Мусимо паркуватись так незграбно, що людям нема де пройти!!!
Відповісти
Да....нечем заняться. Рынки в городе - вот чума!!! А это бред
а как с тем имуществом которое в гаражах если нет хозяина -ведь незаконно это.На это должно быть разрешение компетентных органов.Как по мне - "ЗИМБАБВЕ" опять.
Відповісти
Незаконно їх ставили, і "разрешение" ні в кого не питали. Звісно проблеме - гараж стоїть, "имущество" в гаражі зберігається а "хозяин" давно в Боратин перебрався. Поки не навчимо, то в нас точно ЗІМБАБВЕ буде!!!
Відповісти
Куда їх вивозять? це ж скільки місця тра....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку демонтували ще 27 незаконно встановлених гаражів. ФОТО
11 листопад, 2015, 16:09