Луцьк зустрів тіло загиблого бійця Валерія Марцинюка

Луцьк зустрів тіло загиблого бійця Валерія Марцинюка
Тіло загиблого на Сході лучанина Валерія Марцинюка привезли до Нижнього храму Свято-Троїцького собору. На Цуманському перехресті його зустріли активісти «Автомайдану України», «Самооборони Волині» та волонтери.

Тіло бійця привезли на Волинь 25 листопада, пише Волинське Агентство Розслідувань.

Близько 2:15 ночі тіло привезли на Цуманське перехрестя, де його чекали дев’ять автомобілів з активістами та машина супроводу від ДАІ. Перевезення тіла організувала Луцька міськрада. Незважаючи на пізній час, попрощатися із загиблим прибули близько тридцяти людей. З Цуманського перехрестя траурна колона вирушила до Луцька.

Процесія прибула на вулицю Грушевського та разом з членами родини вирушила до Свято-Троїцького собору. Люди принесли вінки та вшанували загиблого, рідні і знайомі не стримували сліз.

Відспівування у храмі відбудеться об 11 годині 25 листопада, о 12 розпочнеться громадська панахида на Театральному майдані. Поховають Валерія Марциняка на Алеї почесних поховань у селі Гаразжджа.

Нагадаємо, Валерій Марцинюк служив у 93-тій окремій механізованій бригаді та загинув 21 листопада 2015 року при виконанні бойового завдання. 25 листопада у Луцьку оголошено Днем жалоби.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема слів...скільки ж можна уже прощатися з такою молодою нацією!Співчуття рідним....Слава герою!
Відповісти
Шкода хлопця
От тільки за що помер- ніхто не знає...
Відповісти
герой. Слава їм.
Відповісти
Як покійний Скрябін казав "Покришити молодняк" так наша влада і робить, кришить молодняк, винищує нашу націю. А ми все опускаємо голови, вшановуємо, прошаємось, плачемо. НЕ ТАМ ВОЮВАТИ ТРЕБА. ВСІ МИ ЗНАЄМО ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ЩОБ ВСЕ В УКРАЇНА ПОМІНЯЛОСЬ. ТО ЧОМУ МИ ЇДЕМО НА СХІД А НЕ В КИЇВ????????????????????????????????? КОЛИ ПОЧНЕМО ЛАД В КРАЇНІ НАВОДИТИ?????????????????????? Я ВАМ ДАМ ВІДПОВІДЬ - НІКОЛИ. БО ВСІ ЯК ТІ ПОЛІТИКИ ТІЛЬКИ ГОВОРИТИ МОЖУТЬ А РОБИТИ НІХТО НЕ ХОЧЕ!!!!!!
Відповісти
Війна на Сході - це золоте дно для правосєків, айдара, донбаса і всіх інших громадських організацій які появились з початком революції гідності. А для можновлідців це можливість обікрасти Україну і все сперти на війну))))))
Ви ЛОХИ вам брешуть в очі а ви вірите. Курс доллара бачили????? Місяць тільки після виборів пройшов.....А що буде далі. А ви ЛОХИ вірте далі що все буде добре......... ЛОХИ ЛОХИ ЛОХИ
Відповісти
Згідний 100% Гість правий.
Нажаль люди довірили Яцинюкам і Пороху і іньшим.
А правосєкі і іньші тількі заробляють на бурштині. І менти не можуть заперечувати правосєкам, куда не плюнь всі активісти.
Відповісти
Останні новини
Луцьк зустрів тіло загиблого бійця Валерія Марцинюка
25 листопад, 2015, 06:26