Танки в українській армії продавали по $50 тис. ВІДЕО

Танки в українській армії продавали по $50 тис. ВІДЕО
Нардеп від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський заявив, що останні 24 роки з української армії продавали танки по $50 тис. за кожний.

Про це він сказав під час прем'єри програми "Політклуб Віталія Портникова" на Еспресо.TV.

"Це буде трошки пафосно, але я відповідально заявляю, що за останній календарний рік ми для нашої оборони і безпеки - і я можу по пунктам розказати чому - зробили більше ніж за попередні 24 роки", - заявив Пашинський.

Він зауважив, що усі попередні 24 роки ту армію, яку успадкували від Радянського Союзу, розкрадали.

"Ми її методично і системно, при всіх міністрах і урядах, нищили, грабували і продавали. Танки продавали за $50 тис.", - наголосив народний депутат.

Він нагадав, що з нового бюджету виділили 5% ВВП на оборону.

"Так от, ми ухвалили той бюджет, який з таким скрипом проходив, де ми 5% ВВП заклали на оборону і цей сегмент. І я не хочу гучних заяв, але на сьогоднішній день ми маємо, звичайно, не найкращу армію, але ми для цієї армії зробили все можливе. Я впевнений, що вона свої функції виконає", - сказав Пашинський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи правильно я зрозумів, що розкрадали і грабувал українську армію в тому числі і при президентах Кравчуку, Кучмі, урядах Тимошенко, Ющенка, міністрах оборони Гриценко, Єханурові та інших? Питання : чому перераховані мною пани досі не за гратами? Зрозуміло, що крім них до цього процесу були причетні і Янукович з Азаровим і Лєбєдєвим, але цих Україна поки дістати не може, але ж інші - ось вони, хто у Верховній Раді, хто на почесній депутатській пенсії!! Пороху і компані (до компанії належить і сам пан Пашинський) - всі карти в руки!!!! Але нікого не те що не саджають, навіть справ кримінальних не відкриють!!!! До чого веду? В Україні до влади замість бандиЯнека прийшла просто інша банда. Замінили дупу на золотому унітазі!!!
Відповісти