Сергій Кошарук про обшуки журналістів в облраді

Сергій Кошарук про обшуки журналістів в облраді
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук переконаний, що заходи безпеки повинні бути адекватними.

Сергій Кошарук не був присутній на сесії облради 8 грудня, оскільки був на лікарняному, тому не бачив охоронців, які з металодетектором здійснювали обшуки волинських журналістів, однак прокоментував цю ситуацію.

«З однієї сторони, заходи безпеки в цей час потрібні, але, напевно, вони мають бути адекватними загрозі. Очевидно, голова облради вважав, що така загроза є. Щодо запізнень, то, з одного боку, коли відбувається захід, то треба приходити вчасно, - це загальна людська культура, але якщо цей захід публічний і журналіст має право там бути, то треба давати можливість заходити. Проте, найкраще було б просто попередити про регламент роботи, що, наприклад, починається захід в стільки-то і запрошених на захід просять приходити вчасно, щоб не заважали роботі. Я думаю, що ситуація вирівняється, бо десь і журналісти свою думку скажуть, десь і голова обласної ради цю думку почує. Власне, це виборна посада, яка зобов’язує чути думку виборців, і зокрема журналістів. Сподіваюсь, що все налагодиться, і та золота середина між безпекою, доцільністю і виправданістю таких заходів буде досягнута», - поділився своєю думкою Сергій Кошарук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в першу чергу громадяни.
Відповісти
Так голова облради і вважає за потрібне посилювати безпеку і побороти цей беспредєл який твориться нині
Відповісти