На Волині два райони без голів: «Цирк і клоуни», - каже Гунчик

На Волині два райони без голів: «Цирк і клоуни», - каже Гунчик
В Ратнівській та Любомльській райдержадміністраціях до цього часу немає голів.


Про це розповів голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик в інтерв’ю «Волинського агентства розслідувань».

На за питання: «Розкажіть, що ви планували зробити, але не вдалося?», Гунчик відповів:

— Не вдалося призначити голів двох районних адміністрацій: в Любомльському і Ратнівському районах. Повірте, це вже (скажу, щоби нікого не образити) «цирк і клоуни». Де тільки міг і з ким тільки не говорив. І мені позиція Кабінету Міністрів у цьому питані не зрозуміла. Вони могли протягом тривалого періоду відправити відповідь, що ці кандидатури їх не влаштовують. І ми би подали нові пропозиції. А то – «ні атвєта, ні привєта».

У результаті два райони мали серйозні проблеми протягом року. Що таке відсутність голови адміністрації? Це неможливість вирішувати земельні питання, питання, пов’язані з розподілом коштів. Треба весь час збирати раду. І кожен тиждень двічі, а то й тричі засідала сесія, щоби вирішувати якісь питання.


От і маємо деякі політичні апломби і намагання певних політиків, зокрема й народних депутатів, довести свою силу в тому, що не призначають голову РДА, «бо я от такий крутий». На мою думку, це – їхня слабкість. Краще було би призначити голову РДА і показати, що він вміє чи не вміє працювати, піддати його нищівній критиці, якщо він не працював би.

Сьогодні мої радники в цих районах справилися за десятибальною системою на оцінку 6-7. Але це – радники. В них немає повноважень. А якби вони були головами адміністрацій, вони б справилися на 8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ненька -цирк, а ми в ньому актори....
Відповісти
Тобто головний клоун Гунчик. Якби йому треба були ті голови, то вже би призначили. Так простіше: немає голови, а тільки радники.... Роби шо хочеш
Відповісти
Один з претендентів Гунчика на посаду голови Ратнівської ОДА Харлампович був спійманий ПС п'яним за кермом, так то він цього п'яницю хотів на цю посаду запропонувати?
Відповісти
Не треба на мене напраслину наводити, я просто звик в барі всі питання вирішувати, а ці совки не доганяють
Відповісти
Останні новини
На Волині два райони без голів: «Цирк і клоуни», - каже Гунчик
16 грудень, 2015, 13:21