Гунчик прокоментував відео з радником, якого впіймали напідпитку за кермом

Гунчик прокоментував відео з радником, якого впіймали напідпитку за кермом
Губернатор Волинської області Володимир Гунчик прокоментував журналісту ВолиньPost відео, на якому радника голови Волинської ОДА спіймали напідпитку за кермом.

Про це стало відомо з першого випуску нової програми «Робоча зона» на ВолиньPost.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радника голови Волинської ОДА впіймали нетверезого за кермом.

Володимира Гунчика запитали, чи бачив він відео, де піймали Андрія Харламповича напідпитку за кермом автомобіля, і як він може прокоментувати цей інцидент:

"Піймали - це ще так, грубо сказано. Я знаю всю цю ситуацію, яка вибудована, і я вважаю, що є відповідні допущені порушення з боку Андрія Харламповича. Але якщо ви дивилися вирізане відео, я бачив інше, повне. Тоді виникає питання: навіщо ви (волинські ЗМІ,- ред.) показали в ефірі вирізане відео? Це хтось вирішив зробити купюри і показати, от який радник голови адміністрації. Там ситуація зовсім інша. По-перше, його запросили прямо з дому (на перевірку процесу будівництва дитсадка, - ред.), по-друге, запросили з підготовленими відповідними звинуваченнями. Він розгубився. Єдина його помилка - він мав спочатку спокійно ввійти в русло розмови. Я в цьому питанні не драматизую. В мене відбулася з Андрієм серйозна розмова".

Подробиці розмови губернатора зі своїм радником дивіться у першому випуску «Робоча зона»: ВолиньPost побував в гостях у Гунчика

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть бухали разом
Відповісти
вєрняк!!!
Відповісти
А що Гунчик бухарик?
Відповісти
КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ; ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ,- ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ ПІД КУРАТОРСТВОМ і чуйним ставленням прокуратури Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я.+ Мишковець С. Є. продовжують прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК -дякуючи добрим дядям з прокуратури ,покарання не відбував (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. ; Плахотної Л. ; Ткачука О . А най-най перщими ОДА Волині в особі губернатора - Гунчика В.П. та заст. Мишковець С.Є.
Відповісти
може Ви і шось розумне написали але абсолютно нечитабельно (
Відповісти
Викликали з дому, сів п'яний за кермо, розгубився. Все нормально.
Відповісти
який алкоголь, для цього мажора їздити п"яним закермом-норма, основне місце перебування його-це місце за стойкою в барі
Відповісти
Останні новини
Гунчик прокоментував відео з радником, якого впіймали напідпитку за кермом
23 грудень, 2015, 18:14