Лучанин побив до смерті чоловіка за те, що він обматюкав жінку

Лучанин побив до смерті чоловіка за те, що він обматюкав жінку
Нетверезий чоловік обізвав нецензурною лексикою жінку, яка відпочивала в сусідній компанії, за що її товариш забив чоловіка до смерті.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Волинській області

Під час сварки 27-річний лучанин побив до смерті металевою трубою 47-річного жителя села Підбереззя, Горохiвського району.

Події розгоралися на одній із вулиць обласного центру. Двоє знайомих розпивали алкоголь. Поряд з ними відпочивала інша компанія. Під час розпиття спиртного чоловік обізвав жінку із іншої компанії нецензурними словами та й пішов спати у будівельний вагончик, біля якого відбувались події.

Жінка була обурена образою та сильно плакала, її товариш вирішив за неї вступитись. Взяв металеву трубу, «биту», зайшов до кривдника у вагончик і почав його бити. По яких частинах тіла зловмисник наносив удари, точно не знає, оскільки не було світла. Кривдник вийшов із вагончика і сказав, що вирішив питання. Через деякий час товариші виявили, що чоловік мертвий. Жінка викликала бригаду швидкої медичної допомоги та поліцію.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні злочину. Проблеми із законом у чоловіка не вперше. Він був раніше судимий за скоєння майнових злочинів.

Брат померлого просив стягнути із обвинуваченого 2538 гривень майнової шкоди, завданої злочином, а також 75 000 гривень моральної шкоди, яку пов'язує із душевними стражданнями внаслідок втрати рідної людини.

При цьому просив суворо покарати обвинуваченого і позбавити його волі на строк, визначений законом.

В суді обвинувачений щиро розкаявся у вчиненому. Сказав, що хотів провчити кривдника, а вбивати не хотів. Просив суд суворо не карати.

Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав винним кривдника у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України і призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на вісім років та стягнути майнову шкоду в сумі 2538 гривень та моральну шкоду в сумі 75000 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"відпочивають" біля вагончика, убивають за нецензурщину! Гейропці...
Відповісти
А мені здається, що чоловік-убивця показав себе дуже благородною людиною!!! Заступився за жінку, яку ображало п"яне бидло...можливо та дівчина абсолютно нічого поганого не зробила тому алканафту, а він її обматюкав...ну що це таке...
Горілка до добра не доведе!!!
Відповісти
металевою трубою, сплячого по головi, благородно
Відповісти
з п"яними так і треба...п"яна людина-це скотина...вона ніколи до тебе по-джентельменськи не буде ставитись, тому відповідь має бути також адекватною
Відповісти
сам ти фідерастична скотиняка, тебе певно по п'яні таким зробили. справжні пияки це милі та добрі люди яких особливо любить Господь, що завжди боронить їх. то не були пияки то були люмпенізовані кірусі що їх на жаль тепер розвелося забагато. а пияків не треба рухати, вони - святі люди.
Відповісти
а може бабі не варто бухати, де її знають
Відповісти
Знайома ситуація для Волині, за баб - бити до смерті (
Відповісти
Порівняно з цим, працівник СБУ, який нібито штовхнув дівчину, просто звір.
Відповісти