Чому нестимуть квіти до міської ради?

Чому нестимуть квіти до міської ради?
У Луцьку хочуть перенести квітковий ринок, що розташовується поблизу будинків на проспекті Волі, 5,7.

Мешканці неодноразово скаржились на незручності, які їм створюють продавці квітів.

Для того, аби зняти соціальну напругу та навести лад у торгівлі квітами, в минулому році навіть було підготовлено проект рішень "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.04.2012 № 229-1 "Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності".

Згідно з ним, пропонувалось внести зміни у схему розташування тимчасових споруд на проспекті Волі з метою облаштування місць для торгівлі квітами на проспекті Волі, 41 (біля магазину “Знання”).

Проте цю проблему ще й досі не вирішили. Лучани ж з гумором поставились до такої ситуації та розмістили петицію на сайті Єдиної системи електронних петицій. Запропонували вони перенести квітковий ринок на місце стоянки Луцької міської ради.

«Квітковий ринок, що розташований в сквері між будинками Волі,5 та Волі,7 створює певні незручності власникам квартир цих будинків та багатьом мешканцям міста Луцька. Сквер повинен бути вільним від торгових місць, адже він передбачений для відпочинку наших громадян, а не для генделю. Пропоную перенести квітковий ринок на місце стоянки навпроти міської ради. Рахую, що там цілком вистачить площі для десятка підприємців. Площу самої стоянки можна зменшити без шкоди для жителів міста», - йдеться у петиції.

Наразі зібрано п’ять підписів з трьохсот потрібних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перенесіть його в сквер біля бувшого кінотеатру "Батьківщина" (позаду ЦНАПУ). Там якраз і капличка має бути ніби
Відповісти
А ви торгуйте під універмагом вам палкін обіцяв назад повернути місце.Хотівби побачити як вас будуть з відти гнати.Чого не лізити до цума?Бо СЦИКУНИ.
Відповісти
Усіх розстріляти
Відповісти
..цікаво які саме певні незручності для мешканців будинку......якщо деякі мешканці самі торгують квітами....щось не вяжеться...
Відповісти
А навіщо цей караван-сарай у самісінькому центрі міста? Квіткарям вже пропонували інші місця, але ж переживають що в них не буде великого виторгу. Ну так не соромтесь, поставте свої кибитки на Театральному майдані і диктуйте умови усьому місту.
Відповісти
20 років назад - це був приємний скверик, де можна було посидіти, поласувати морозивом, а тепер це просто гадюшник.
Відповісти
Палкін хазяєн. Є гарне місце біля Стиру -де порт був. І за водою далеко бігати не треба. І з мосту видко.
Відповісти