«Людиною року-2016» став хірург з Волині

«Людиною року-2016» став хірург з Волині
Провідний пластичний хірург України, що має волинське коріння, Ростислав Валіхновський оголошений переможцем загальнонаціональної премії «Людина року-2016».

Про це повідомляє "Таблоїд Волині".

Медичний центр ValikhnovskiMD та його керівник отримали нагороду у номінації «За впровадження інноваційних технологій в медицині».

Про це лікар написав на своїй сторінці у Facebook та пообіцяв плідно працювати далі, аби українці мали медичні послуги найвищого світового рівня.

Нагадаємо, що Ростислав Валіхновський брав участь у телевізійному проекті на «1+1» «Поверніть мені красу», де виступив у ролі експерта. А нещодавно приїжджав і до Луцька, де у Центрі хірургії ока професора Загурського провів благодійні консультації. Провідний пластичний хірург України оглянув у Луцьку 30 пацієнтів та кожному з них запропонував індивідуальний план лікування.

До слова, батько Ростислава, Любомир Валіхновський, – відомий на Волині хірург. Він не лише заслужений лікар України, а й громадський діяч та політик. Ростиславу Валіхновському вдалось продовжити справу батька і тепер він є одним із найкращих пластичних хірургів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О старий Валіхновський "ВЕЛИКИЙ" хірург, він спеціаліст "широкого профілю з вузькою спеціалізацією", з його "легкої" руки мій тато в 62 роки відійшов у Вічність. Береться за всі операції, хоча довести до ладу не може, а що ж треба заробити.
Відповісти
Анонімам усе дозволено писати, але скажу: Причина смерті завжди є і завжди у цьому звинувачується лікар. "Духтурі винні", - каже сільська бабуся, яка перетримала дома свого діда до ступеня раку, коли згнив увесь шлунок і вражені метастазами усі органи. В народі кажуть: "Не вмер Данило, болячка задушила". Ото ж бо воно й є. Болячка й анонімів може подушити. Або язик їм вразити.
Відповісти
слава Ростиславу!!! Бережи Тебе Боже!
Відповісти
Не пишіть дурниць.Людина робить велику справу-рятує людей. І все в руках Божих.
Відповісти
Я вважаю, що потрібно було вибирати людиною року медиків, які працюють на передовій, рятують життя солдатам. Відзначити пластичних хірургів можна і в мирний час.
Відповісти
Останні новини
«Людиною року-2016» став хірург з Волині
27 січень, 2016, 20:28