«Українське село» визнали найкращим для життя в США

«Українське село» визнали найкращим для життя в США
Околицю американського міста Чікаґо - Ukrainian Village, визнали найпривабливішим для життя районом в усіх Сполучених Штатах 2016 року.

Про це повідомляє DNAinfo, пише Українська правда.

Такого висновку дійшли експерти сайту з нерухомості Redfin, проаналізувавши кількість переглядів сторінок про Ukrainian Village, частоту пошуків та інші фактори, зафіксовані сайтом і додатком протягом другої половини 2015-го.

Обирали з-поміж районів 32 міст Америки. Зазначається, що в останні роки Чікаго-авеню – головна вулиця Української околиці – переживає справжній бум відкриття нових крамниць, ресторанів.

Представник Redfin описує цю місцевість як спокійну, але разом із цим вона «з чотирьох боків межує з коридорами бізнесу та нічних розваг». Українській околиці, яку 2002-го внесли до переліку районів-пам'яток Чікаґо, переважно вдалося зберегти власний оригінальний характер.

«Для того, хто бажає мати дім на одну родину, водночас насолоджуючись міським життям, це місце ідеальне. Більша частина Української околиці – історична, тож на її головних вулицях та неподалік них ви зустрінете більше цегляних та кам'яних будівель кінця 1800-х, аніж трендових і дорогих нещодавно зведених кондо», - зазначив експерт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.