Волиняни нарікають на відсутність патрульної поліції на вулицях райцентру

Волиняни нарікають на відсутність патрульної поліції на вулицях райцентру
Хто має відповідати за понівечений дитячий майданчик у парку, розстріляні з «воздушки» ліхтарі на Гагаріна, перекинуті смітники в центрі Рожища, і де була на той час поліція разом з «Вартою порядку»?

Про це пише Район.Рожище

«Саме такі емоційні запитання почали все частіше надходити на адресу редакції видання. Тому вирішили з’ясувати, чому стражі порядку, які повинні патрулювати вулиці, допустили таке у місті?», - йдеться у виданні.

«Ми зареєстрували факт пошкодження майданчика і проводимо перевірку. На даний час поліція проходить переатестацію, тож патрулювання здійснювати ще досить проблемно. Але хвилюватися не варто, зовсім скоро переатестація завершиться, і патрульні з’являться на вулицях та справно виконуватимуть свою роботу. Наразі ми часто звертаємося за допомогою до «Варти порядку», - повідомив майор райвідділу поліції Богдан Дем’янчук.

Керівник рожищенської «Варти порядку» Володимир Ткаченко підтвердив, що часто доводиться патрулювати вулиці разом з поліцейськими, але останнім часом і це проблематично, бо працювати на добровільних засадах ніхто не хоче.

«Ми патрулюємо в основному з 19.00 години вечора до 2.00 години ночі. Але робити цю роботу стало ще гірше, бо патрулювати вулиці є дуже мало бажаючих, і, відповідно, скрізь ми не встигаємо. В основному співпрацюємо з поліцією як свідки, бо самі розумієте – тепер такий час, що без свідків визнати когось винним неможливо. Звісно, в такому вигляді, як зараз, «Варта» існувати не може, і з цим треба щось робити. Разом з міським головою В'ячеславом Поліщуком будем розмовляти і вирішувати це питання», - додав він.

"Доки реформа поліції реалізується на місцях, і патрульні розпочнуть виконувати свої професійні обов'язки, давайте не будемо байдужими і при можливості долучатимемось до охорони порядку в місті! Про витівки хуліганів одразу повідомляйте у райвідділок», - закликають місцеві журналісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не поймеш тих людей, то кричать хто така "Варта порядку", чому ходять по вулицях, а як прижме, зразу заклики де були.
Відповісти
Останні новини
Волиняни нарікають на відсутність патрульної поліції на вулицях райцентру
04 лютий, 2016, 11:51