У Водяному ворожий снайпер підстрелив волонтера

У Водяному ворожий снайпер підстрелив волонтера
Терористи відкрили вогонь серед білого дня. Поблизу села Водяне на Донеччині під час обстрілу бойовиків був поранений волонтер.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Донецькій області.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що близько 14.30 поблизу села Водяного, яке розташоване на лінії фронту, під час обстрілу бойовиків отримав вогнепальне поранення уродженець Хмельницької області 1988 року народження", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, наскрізне поранення передпліччя чоловік отримав від кулі снайпера. Наразі постраждалому вже надали медичну допомогу.

Нагадаємо, ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися, не зважаючи на пропозиції представника Росії в Трьохсторонній контактній групі на переговорах в Мінську Бориса Гризлова про повне припинення вогню. Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових.

Так, 17 лютого бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, 16 лютого 60 разів, 15 лютого - 79 разів, 14 лютого - 71 раз. Вони застосовують 82-мм та 120-мм міномети, танки, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП. Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ.

МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росію, яка ретельно керує діями бойовиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підстрелити можна дичину, а волонтера - поранили.
Відповісти
Підстрелюють звірів, людей ранять. Найміть, нарешті, якогось коректора з середньою освітою...
Відповісти