На Майдані у Києві знову почали встановлювати намети

На Майдані у Києві знову почали встановлювати намети
У Києві активісти, які вшановують пам'ять загиблих Героїв Небесної Сотні на Майдані Незалежності, почали встановлювати намети.
Про це повідомляє УНІАН.

Як передає кореспондент, великий намет учасники зібрання розбили з лівого боку від стели Незалежності.

До встановлення намету було задіяно близько 20 осіб. Активісти поміж бруківкою забили кілки та за допомогою мотузки укріпили намет.

На імпровізованій сцені на сходах стели Незалежності продовжується народне віче.

Також серед активістів можна помітити людей з шинами від автомобілів. В окремих місцях учасники зібрання складають шини одна на одну.

Люди продовжують грітися біля багать, розведених у сміттєвих баках.

Учасники зібрання активно обговорюють політичну та соціальну ситуацію в країні.

В свою чергу, за словами кореспондента телеканалу "112 Україна", намет встановили люди, що називають себе "Революційними правими силами" (також їх, нагадаємо, розшифровують як "Радикальні праві сили").

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правий сектор теж так з'явився, не відомо звідки!!!
Відповісти
відомо все, це РПС - проект кремлівського КГБешніка, мета очевидна - створити хаос і захопити більше територій України під старою "легендою" порятунку "ущемленных".
Відповісти
Всi на майдан!!!!!!
Відповісти
Я теж піду бо дістала та влада!
Відповісти
Це ненадовго, спонсорів немає! :)
Відповісти
спонсори збідніли,підвали-ні:)
Відповісти
Радикальні сили? Черговий флешмоб від Ляшка?
Відповісти
Що, печенькi пекти?
Відповісти
Міси тісто, завтра перерахую бабло.
Відповісти
Цікаво чи витримає Україна під час військової агресії ще один майдан і відставку уряду?
Відповісти
палити шини і скакати! Живемо по-новому...
Відповісти
Молодці. Надії на цю владу не має яка сіла на старі схеми іє рабами олігархів.
Відповісти
Ще один майдан і зупиніть землю, я зійду!
Відповісти
перезавантаження влади по українському, до дупи добробут народу головне революція і хаус
Відповісти
А запропонуйте, умніки свій варіант, як добиватисі покращення життя народу! Нардепи тільки говорять і збагачують власні кишені/причому всіх рівнів, починаючи з сільських/Про президента, уряд мовчу,то що робити?!!!!!!
Відповісти
Щоб покращити життя треба щось створювати. Якщо руйнувати і протестувати, тоді отримаємо покращення таке як сьогодні маємо. Невже вас життя не навчило. Доведіть мені протилежне, коли смута принесла щастя?
Відповісти
А депутатів і пезидента обрали ми самі. В похміллі після бунту. З будуна воно завжди нічого путнього не виходить... люди бунтарі вміють тільки ламати, а будувати ні.
Відповісти
Свій варіант запропонувати? Будь ласка-повернути у мозок дріаду-"ПРИЧИНИ-НАСЛІДКИ". Що маю на увазі? Все просто-середина 90 років-ніяких акцій протесту при зарплатах у 10-15 долярів(не платили по півроку. Висновок-не було замовника-не було акцій. У 2004 році-"Наша Україна"-Майдан-Ющенко. Спочатку-"Ми здобули"-за рік "Зрадник". Стало краще? Янукович-ворог-"Свобода"+БЮТ+"УДАР"кличковий пострибали і як наслідок-громадянська війна(під назвою "АТО"), агрессор(чому Україна ще і досі не подала в міжнародний суд?), "Революція гідності", за півроку "ЗРАДА" В 1991 році населення України становило 52 млн. Скільки зараз? Що це? На мою думку це зветься геноцидом. Хто замовник? Нулад в доповіді Конгрессу США назвала суму -5 млрд дол.
Відповісти
це так патрійотично...
Відповісти
У нас між народом і владою - прірва ! " Народ наш, мов дитя, сліпеє зроду// Ніколи світу правди не видав // За ворогів іде в вогонь і в воду /// Катам своїх поводирів віддав/// Хіба це не про наше суспільство мовить Л. Українка ?...На кадри з національним мисленням-табу! У владу йдуть не служити, а нажитися ! Національна меншість керує національною більшістю !!! У кожної держави є своя мафія, і лише в української мафії є своя держава !!! Особисте збагачення, за яке колись карали, нині є виміром авторитету ! Чудовисько обплутало усю країну. Тому одні скаженіють від горя, інші- від вседозволеності !
Відповісти
У нас прірва в голові. Досить жити гаслами. Владу обрали самі. Через прірву в головах народу миі маємо таку владну еліту, іншого наш народ не дав, бо живе з дульою в кишені, говорить про одне, робить інше і думає зовсім про інше. І як результат бунт, бунт проти того що самі породжуємо. Потім надія, що прийде чарівник і будем жити по новому. Далі іде українська національна риса - розчарування. Це розчарування знову порджує бунт і так по колу. Але вихід з цієї клоаки є. Перш за все треба визнати свої особисті помилки, покаятись, і ставати людиною-творцем, будівничим, а не руйнівником. І тоді народ-будівник буде мати свою еліту, яка і стане новою владою.
Відповісти
О і палатка нульцева у протестунів знайшлася. А вояки в дірявих живуть. Гарний флешмоб получився... як вони вже замахали...
Відповісти