Батьки луцьких дошкільнят проти сусідства з неповносправними

Батьки луцьких дошкільнят проти сусідства з неповносправними
Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» не платитиме за комунальні послуги в орендованому нежитловому приміщенні, яке розташоване на просп. Соборності, 35а.

Волинський обласний молодіжний Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» здійснює свою діяльність за рахунок фінансування міських та обласних бюджетів, статті яких не передбачають оплату комунальних послуг, повідомляє Волинь Інфо.

Центр реабілітації працює 13 років, об’єднує 67 молодих людей з обмеженими фізичними та психічними можливостями.

Депутат від УКРОПУ Ігор Поліщук зауважив, що у цьому приміщенні розташований також дитячий садочок, батьки неодноразово скаржились на різні інциденти із інвалідами.

Тетяна Янчук від партії УКРОП підтвердила слова Поліщука:
«Я особисто говорила з батьками, є такі інваліди, які ведуть себе неадекватно до дітей. Я, як мама дитини, також не хотіла б, щоб інвалід робив те, що роблять там вони».

Сергій Була (Радикальна партія) наголосив, що вони там вже 13 років і, що не варто чіпати болюче питання тих людей, яких все болить.

Костянтин Петрочук від Радикальної партії наголосив на тому що зараз питання стоїть у тому чи звільнити від сплати комунальних послуг: «Прийде травень ми повернемось до цього питання».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі діти мають право на життя і розвиток. А хто так дуже не хочетаких дітей бачити то невідомо що може бути і з вашими дітьми чи онуками. Треба відноситись до інших толерантно і поважати а не тільки себе і свою дитину бачити. Треба щоб наші діти допомагали тим діткам які не можуть те чи інше щось робити щоб вони теж розвивались а не їх в сторону відкидати. Не можна так, карма спрацьовує!
Відповісти
підтримую, не гнівіть Бога, бо ще внуки попереду...
Відповісти
Як прикро і соромно стає за наших депутатів, котрі не хочуть виявити елементарне співчуття до тих, хто цього потребує по життю. А як же тоді з християнською любов'ю до ближнього ?
Відповісти
І ще в Європу хочемо .Раніше потрібно навчитись доброти і торлерантності і викинуьти з голови совковий менталітет .
Відповісти
У мене донька ходить в цей садок №20. Її група в тому самому крилі, що і реабілітаційний центр. Жодних проблем з інвалідами не було. Повірте, якби щось було, я як батько обовязково відреагував! Не гнівіть Бога, не варто чіпати цих бідолах...
Відповісти
оце укроп?! А фонд і благодійність - ?!!!!!! "Без коментарів"
Відповісти
Останні новини
Батьки луцьких дошкільнят проти сусідства з неповносправними
25 лютий, 2016, 16:11