У Луцьку малечу навчатимуть анімації

У Луцьку малечу навчатимуть анімації
Вже зовсім скоро луцькі діти зможуть навчитися створювати анімаційні фільми завдяки студії «IMAGO».

Про це розповів керівник правління цієї організації Леонід Тивонюк, - пише VIP.

Тивонюк розповів, що нещодавно їхня студія, за підтримки міської ради, придбала графічні планшети. Завдяки цій техніці аніматори зможуть проводити майстер-класи для створення комп’ютерної розкадровки, певних розповідей у картинках.

«Сподіваюся, що вже березні-квітні у нас з’явиться приміщення. Наразі, вся робота трішки тормозиться, потрібно звідти взяти, туди перенести, обладнання ламається. Коли воно буде зібране все в одному місці, буде легше проводити таку роботу», - зазначає спеціаліст.

Отож, орієнтовно в березні в «IMAGO» планують провести таку собі школу анімації. Діти будуть придумувати історію, вчитися малювати розкадровку, створювати персонажів в програмі.

«Для початку ми будемо залучати молодь. Нам потрібні люди, які можуть навчити молодше покоління. Ми хочемо, щоб до нас прийшли люди, в яких горять очі і вони хочуть це робити. Потім будемо дивитися чи є попит», - ділиться керівник правління.

Для початку дітей треба навчити мислити правильно, по анімаційному сприймати світ. А загалом курс занять триватиме приблизно півроку. Спочатку про те, як правильно писати сценарій, дітям розкаже режисер за освітою Валентина Слободчук, потім вони малюватимуть розкадровку – художник Марія Гвоздєва-Тивонюк допоможе їм правильно це зобразити.

Сам Тивонюк вчитиме, як правильно анімувати, Олексій Криворучко допоможе з монтажем, а Костянтин Яворський розкаже як озвучити мультик. Тивонюк, зазначає, що хотів би, щоб курси були безкоштовними, щоб не з’являлося вибірковості через фінансові можливості батьків. Проте, на це теж треба шукати кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подвійна ДТП у Луцьку. ФОТО
01 березень, 2016, 10:19
У Луцьку малечу навчатимуть анімації
01 березень, 2016, 09:57