На Волині затримали п'яного азовця. ФОТО

На Волині затримали п'яного азовця. ФОТО
Патрулюючи на посту в Цумані, поліцейські помітили автомобіль Land Rover з номерними знаками АЗОВ, який рухався в напрямку Рівного, порушив вимогу дорожнього знаку та повернув ліворуч на автозаправку.

Про це повідомляє у соцмережі Facebook Патрульна поліція Луцька.

Під’їхавши до правопорушника, поліцейські помітили, що той мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак від перевірки на драгері відмовився.

Посвідчення водія чоловік 1978 року народження при собі не мав і повідомив, що вже більше року ним не користується та навіть не знає, де воно.





Машина має польські номери, в Україні не зареєстрована вже близько двох років. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу з Ківерців, а транспортний засіб забрали на штрафмайданчик.

На водія ж винесли постанови за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії), ч.6 ст. 121 (керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку) та протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніхто гріха не боїться - як їздили п*яними, так і їздять. До біди ж недалеко!!!!!
Відповісти
Возле Майдана стояла єта машина вчера весь вечер
Відповісти
правильно зробили
Відповісти
Дивуюсь як легко люди вірять у все що написано і не підтверджено. Як би я був пьяний за кермом чи біля керма мене б одразу примусово відвезли на освідчення. Дякувати Богу, відеокамери поліцейських зафіксували мій стан, розмову с поліціянтами і всю штучно сфабриковану подію. Власне спираючись на це я буду судитися з поліцією і доведу що я не був пьяний, і що поліція не може безпідставно, а тим більше без доказів звинувачувати у нетверезості. Сьогоднішній аналіз крові доведе мою правоту.
Відповісти
вчора умнік треба було здавати аналіз крові))) ти ще сам його візьми і в пробірці завези))
Відповісти
ти умнік не бикуй, до твого відома алкоголь в крові зберігається більш як три дні.
Відповісти
це ти умнік не бикуй! Спустися на грішну землю херой
Відповісти
Я ще вночі наполягав їхати в лікарню, це є зафіксовано камерою, а поліція не схотіла мене везти. До речі алкоголь в крові зберігається більш як три доби. Документи на авто я одразу пред"явив, перетин кордону був одразу перевірений через СБУ, все в нормі. В поліції сказали що завтра зранку повернуть мені автомобіль.
Відповісти
гарно роздули подію.яке маєте право поліція і ви волиньпост заявляти що він був п*яний без 100% доказів.в драгер не дув,кров не здавав,не падав-які ознаки сп*яніння?вп не зарано ви статтю так підписали?
Відповісти
по перше поліція немає права ПРИМУСОВО вести на освідування, по друге відмова від освідування автоматично підтверджує алкогольне спяніння ст.130 ККУ
Відповісти
диму без вогню не буває
Відповісти
Так, згідний. Я дійсно був без посвідчення водія. Їздити без посвідчення водія – це не нормально! І за це я заплачу штраф.
Але робити з мене пьяного без жодних доказів…
Відповісти
Олексій!Десь в одному вашому коментарі, вами сказано, що ви пили тільки каву ане алкоголь,тоді прохання,не пийте хоч гарячої кави,ато можна ще зляку впісятись,то ще й ноги ошпарити.
Відповісти
Та хтось бачив як він іздить? З дороги втікай бо зібє. А його діваха взагалі іхдити не вміє і сідає за кермо. Хай забирають ту машину від біди подальше. Теж мені ваділа.
Відповісти
Буторін ти по новіку їздиш за кермом і пивко попиваєш одночасно і правельно зробила поліція шо забрала машину я б шей заборонив керувати транспортом так на років 20
Відповісти
ось не зрозуміло, машина азов, а чьому вона тут завжди в Нововолинську під барами стоїть замість того шоб на сході їздити?
Відповісти
Останні новини
На Волині затримали п'яного азовця. ФОТО
02 березень, 2016, 11:29