На Волині троє чоловіків напали на 20-річну дівчину

На Волині троє чоловіків напали на 20-річну дівчину
У вівторок, 1 березня, ввечері троє чоловіків на вулиці 1 Травня в райцентрі Любомль напали на 20-річну мешканку одного із сіл району й, погрожуючи їй розправою, забрали 420 злотих і 129 грн. Розбійників поліцейські затримали менше, ніж за добу.

Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

Подія трапилася близько 22 години біля ринку. Розбійники підійшли до потерпілої ззаду, затулили їй рота рукою та підставили до правої щоки предмет, зовні схожий на ніж. Після цього висмикнули із рук сумку, в якій був гаманець із грішми.

Про розбій постраждала вночі повідомила поліції. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та патрульний наряд Любомльського відділу поліції.

"Працівники патрульної служби Любомльського відділу поліції Павло Пашко та Олексій Самолюк спільно із членами громадського формування «Варта порядку» під час проведення перевірки на стадіоні «Колос» у Любомлі виявили трьох хлопців, які за зовнішніми прикметами були схожі на осіб, котрі вчинили розбійний напад. Вдалося також встановити їх причетність до скоєння розбою", – розповів начальник Любомльського відділу поліції Юрій Ліпич.

Поліцейські з’ясували, що злочин скоїли 23-річний, 16-річний та 17-річний мешканці одного із сіл Любомльського району. Найстаршого з них уже притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Неповнолітні хлопці навчаються в професійно-технічному училищі в Турійському районі. Гроші та гаманець поліцейські вилучили.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Хлопцям оголосили про підозру у вчиненні розбою. 23-річного зловмисника затримали на підставі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Окрім цього, вирішують питання щодо відкриття відносно нього кримінального провадження за ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального Кодексу України.

За вчинення розбійного нападу хлопцям загрожує від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сволота . На роботу не хоче йде а дівчат і жінок грабують , що має захистити жінку то от що робить! Треба таких довічно в тюрягу щоб не портило життя людям. Які жінки таких родіть і хто їх виховує вулиця?
Відповісти
Зараз люди все більше будуть робити напад на людей. Тшму що ви подивіться на ціни. Ціни на продукти. Ціни на одяг. Ціги за кварплату. Яке в нас працевлаштування? Яка в нас зарплата в Україні? Влада замість нової поліції краще б зарплату людям підвищили і зробили доступні ціни як і за кварплату так і за продуктову продукцію. Тоді б насильств, вбивств, нападів зменшилось. Не те русло влада забезпечує. Дебіли будуть і далі напад робити. Вони були і раніше не викращому становищі а зараз ще в шіршому. Ось вони і ідуть на такі безглузді вчинки. Я звичайно проти насильства і дякую що влада їх затримує але не зробіть ще гірше.
Відповісти
Останні новини
Хто збудує лучанам садочки?
03 березень, 2016, 18:06
На Волині троє чоловіків напали на 20-річну дівчину
03 березень, 2016, 17:57