Луцька поліція розшукує злочинця. ФОТО

Луцька поліція розшукує злочинця. ФОТО
Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області розшукує злочинця громадянина Сича Олександра Тихоновича, 18 лютого 1995 року народження, українця, уродженець та мешканця Волинської області Луцького району села Полонка вул. Дружби, 17, непрацюючого.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Він засуджений до позбавленням волі терміном 5 років 3 місяці Луцьким міськрайонним судом Волинської області за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності) Кримінального Кодексу України.

Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію, що стосується розшукуваної особи, у Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України.

Адреса: м. Луцьк вул. Боженка, 34.

Мобільні номери чергового: 095-050-82-79; відділу розшуку: 099-638-16-10, або на екстрену лінію „102”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да бандіт вже не той))
Відповісти
Короткочасний розлад здоров'я це частина 2 а не 1
Відповісти
Шо бандит то бандіт
Відповісти
санкція ч.1 ст.125 КК України взагалі не передбачає покарання у виді позбавлення волі. Як пишете всякий "бред", то елементарне перевіряйте. За вказаний вами злочин навіть на один місяць не садять. Журналюги!!!Двоєчники!!!
Відповісти
Да, всы матьоры вже в радах сидять, а це так, тюлька
Відповісти
Галкін мабуть несолодко стало, що аж на злочинний шлях звернув
Відповісти
я вже пивтора року назад статус бижанця отримав.. так що можете своим розшуком пидтертися. Вы той вырок прочитайте, за якый мене засудылы. Вам буде ще смишнише. Смысл там такий..... Що я свому батьку на ногу НАСТУПИВ и у нього злиз ниготь .. а на самому дили справа там зовсим в иншому. Раз я вже попав в новыны .. можна и розказаты.. Батько мий був архитектором у Луцьку.. Ришав проекты для пузатых дядьок и всякого роду мусаров та СУДДИВ.Ну и получилось так, що вин и мий старший БРАТ знущались роками надимною и моею мамою. Мама и батько розвелись и почався довгый и нудный розподил майна (домика и теротории в с.Полонка).. В ты проможутки я и мама жили в времянци .. воны видключылы нам опалення и воду.. и так мы жили приблизно 2 роки. Потим батьку клему зирвало так, що вин мамку просто побив.. я заступився.. бигав в РВ .. писав заявы.. щоб хоть якось зупинили той бардак в його голови. В итози його всетаки засудили .. дали 500грн штрафу. Писля того я уже конкретно попав пид роздачу.. Провокували мене пив року як минимум, щоб я десь тай вломыв йому. Тай все таки осинью мий батько и його родычи ставши в дверях не выпускали мене та блызьку мени людину на вулицю. Я хотив просто вывесты дивчину з того крыку. И просто видштовхнув його (без рук) .. просто плечем прорвася на вулицю ..... дальше понеслось.. Накатали заяву .. слидчий Зеленый О.О. из РВ УМВС сказав, що справу закрыють .. вроди як затыхто все. В один прекрасный день звонять и кажуть шо вручають свои галими постановы про пидозру. Я в шоци поихав туда. Зясувалось, що там появылась цила куча свидкив яки бачыли як я йому (Батьку) на ногу наступив. Зразу стало ясно, що вин просто их купив. Вси мои клопотання навить не читали. Справу направили в прокуратуру. Дали в Суд. Батько писля суда сказав що у мене и в мами мисяць щоб видмовитись вид майна и тупо ити на вулицю и тоди (цытую з його слив) МОЖЕ вин напише апиляцию з проханням закрыты справу на пидстави примиренни сторин. У нас и так ничого не було в цьому свити. Я зразу поняв, що якщо я так зробимо як вин хоче то я в каталаху а мама на вулицю.. самому апиляцию писаты було без смисла (в ап суди в нього ще бильше знайомых).. и я просто поихав з Украини.потим мама видбила свою частыну за ту хату.. и все .. вси розихались.. Хотив бы передаты *дякую* Судди Борнос А. и слидчому Зеленому О. з однеи сторони вы зробили ще краще для мене и моих близьких )) жалко приихати не зможу в ридни края. Ну ничого.. якось переживу.. (выбачайте Укр мовы немае на ноути .. думаю и так прочитати можна)... Всим добра..
Відповісти
аа.. и давайте вам нову фотку скину. а то на тий мени рокив 10.. не впизнаете якщо що ))
http://images.vfl.ru/ii/1457239950/9d38dd69/11749956.jpg
Відповісти
Одних за якусь хрень розшукують а ГОМОНА РУСЛАНА ПАВЛОВИЧА за вбивство співмешканки ніхто не шукає вже 1 рік минає.
Відповісти
Читач: Якщо особа була засуджена до позбавлення волі на 5 років з іспитовим сроком, при цьому під час іспитового терміну вчинила навіть легкий злочин, її іспитовий скасовується, автоматично людина має 5-ть років позбавлення волі+3 місяці(наприклад за ч.1 ст.125 КК 6 місяців обмеження волі, в даному випадку переведено на 3 місяціпозбавлення волі)
Відповісти
Той самий Олександр. Запамятай раз і назавжди, тебе засудили по законам України, а тому дякую потрібно казати не судді і слідчому, а тим великим з ВРУ і своєму "батьку", який написав на тебе заяву і у формі приватного обвинувачення довів твою вину.
Відповісти
Сань, вийди на зв'язок;)
[email protected]
Відповісти
Останні новини
Луцька поліція розшукує злочинця. ФОТО
05 березень, 2016, 11:57