На Волині розшукують підозрюваного в дезертирстві

На Волині розшукують підозрюваного в дезертирстві
Поліція розшукує волинянина за підозрою в дезертирстві.

Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області та військова прокуратура Луцького гарнізону у Волинській області розшукують чоловіка за підозрою в дезертирстві, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Громадянин Корецький Іван Богданович, 11 листопада 1975 року народження, українець, народився та зареєстрований у Волинській області ( Луцький району, село Лище, вул. Шкільна, 2), військовослужбовець розшукується за ознаками скоєння злочину передбаченого ч. 1 ст. 408 (дезертирство) Кримінального Кодексу України та по ухвалі іменем України Луцького міськрайонного суду Волинської області від 24.04.2015 року про дозвіл на затримання з метою приводу.

Військовослужбовець у 2014 році самовільно покинув військову частину в місті Володимир-Волинський та до цього часу не повернувся.

Поліція просить громадян повідомити будь-яку інформацію що стосується розшукуваної особи Луцьке відділення поліції Головного управління Національної поліції України.

Адреса: м. Луцьк вул. Боженка, 34. Мобільні номери чергового: 095-050-82-79; відділу розшуку: 099-638-16-10, або на екстрену лінію „102”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нащо воювати за Вора Ахметова, за його вотчину, за його заводи і параходи на Донеччині які працюють повним ходом а Порошенко кришує.
Відповісти
Останні новини
На Волині розшукують підозрюваного в дезертирстві
09 березень, 2016, 11:01