На Волинь приїжджав справжній москаль. ФОТО

На Волинь приїжджав справжній москаль. ФОТО
Олександр Денісов, росіянин, який підтримує Україну і займається волонтерством, відвідав Луцьк.

На своїй сторінці у ФБ відома волонтерка, ГО "Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО" Інна Голодованська розповіла про нещодавній візит друга та колеги.

"Мала вчора ввечері велику радість нарешті нашу мальовничу Волинь відвідав москаль. І ціхо не фукаєте, то не той поганий москаль, а файний росіянин, який вже другий рік підтримує Україну і волонтерить по мірі можливості. Знайомтеся мій друг, товариш і брат (по духу) Alexandr Denisov!!!

Смайлик «smile» Ми знайомі з Театрального майдану і мого волонтерства на скриньці Самооборони Волині. Зараз наші дітлахи з Гімназіі N14 ім. В. Сухомлинського взяли участь у сумісно російсько-украінському проекті "Дети рисуют мир !" Приїхали роботи російських дітей у Луцьку гімназію N14 і малюнки наших діток поїдуть до Росіі. Проект існує вже два роки і Саша носиться з задумом створити музей дитячого малюнку. До цього проекту залучені діти Львова , Луцька і Рівного. Саш якщо я не права , доповни! Так от у рамках цього проекту діти обмінялись малюнками.

Ми зустрілись у Волинському координаційному центрі допомоги учасникам АТО, файно почаювали , душевно побалакали і Олександр навіть передав на передову для наших вояків через О. Михайло Бучак бальзам із Галичу.

Якщо таких як Сашко в Росії стане більше, а в майбутньому так і буде, бо я вірю навіть цей проект несе у собі таку ціль, ми матимемо непоганого сусіда зі сходу України!

Продались як колись два роки назад : " Слава Україні! Героям Слава!"















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.