Лучани не хочуть польських тролейбусів

Лучани не хочуть польських тролейбусів
Лучани не хочуть аби Луцька міська рада купувала використані польські тролейбуси.

Відповідне прохання з'явилося на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Зокрема, зазначається: "Депутатам Луцької місцевої ради звернутись до прокуратури з метою перевірки використання коштів для закупівлі б/у тролейбусів для Луцького ДЕПО, а також заборонити купівлю таких тролейбусів, бо вони становлять небезпеку для пасажирів та вимагають постійного ремонту. Купіть краще менше, але якісний і новий транспорт".

Наразі, петицію підписали19 осіб з 300 необхідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКЩО ПЛАТИТЕ 2 ГР -ТО МАЄТЕ ЇЗДИТИ НА СТАРИХ ЗЛАМКАХ.В ЄВРОПІ ЦІНИ НА ПРОЇЗД ТАКІ ЩО НА 2-3 ЗУПИНКИ НІХТО НЕ СІДАЄ ЇХАТИ - ДОРОГО.А МИ ХОЧЕМО БЕЗПЛАТНО І НА НОВОМУ.
Відповісти
в Варшаві вартість проїзду в тролейбусі - 4,2 злотих = 30 грн !!!!
в Берліні - 2 євро = 60 грн !!!
Відповісти
із гейропи! Металобрухт, але із нашої мрії...
Відповісти
з ВН Сьогодні, 19:01
Пам’ятати про те, що зоопарк коштує міському бюджету 700 тисяч гривень та не купувати для нього верблюдів, просив Луцький міський голова директора КП «Луцький зоопарк».

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Депутати ухвалили проект рішення про звільнення від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету КП «Луцький зоопарк». Після підтримки проекту рішення міський голова Микола Романюк напівжартома звернувся до директора підприємства Людмили Денисенко. Відзначивши, що зоопарк розвивається, він просив її не купувати для зоопарку верблюдів чи інших великих тварин, яких він помітив під час відвідин підприємства. Мер зауважив, що на зоопарк витрачають 700 тисяч гривень з міського бюджету.
Відповісти
0 накладно Сьогодні, 19:06
Respect,месник,ти найкращий,повністю підтримую!

уважний читач Сьогодні 08:53 відповісти + 7 - 3
А хто підрахував у скільки обходиться міському бюджету сімейка мера і всього його почту з їхніми нащадками, може це все кодло поміняти на червону панду і нехай діти потішаться

ДПЗ Сьогодні 08:57 відповісти + 2 - 2
хай романюк сам в себе купить даниних собак з Ласки. Тобто знову оприходував народні гроші на добре діло. Так як робив з Луцьктенпло, ЛПЕ

ЛВПУ Сьогодні 09:08 відповісти + 7 - 2
Нехай забере і посадить в клітку "ослів" з ЛВПУ, яких він захищає від кримінальної відповідальності за розкрадання училища та мільйонні фінансові оборудки. Буде зовсім дешево.
Відповісти
Підимайте ПОЛЬСЬКУ ЩЕ НЕ ЗГНИЕЛА
Відповісти
"Краще пішком чим на польських тролейбусах" - гасло для не розумних
Хтось знову лабіює інтереси нашого неповноцінного тролейбусопрому
Відповісти
А наші тролейбуси то мрія , що старі ,що нові. Вже був експеремент віддати депо кращі маршрутні рейси і що вийшло. Борги і куча зламків автобусів. Польські списані тролейбуси в рази краще виглядають як наші робочі)))
Відповісти
Зараз на маршрути виходять біля 45 тролейбусів. Із них 25 польских тролейбусів! неважко порахувати скільки б було на маршрутах тролейбусів, як би не було польских! Врахуйте, що такий шлях, як ми пройшли поляки, коли їздили на б/в німецьких рогатих. Чому весь авторинок забитий б/в автомобілями з Заходи - зрозуміло чому, хоча всі б хотіли їздити на нових мерседесах! То дякуйте тим, хто першим завіз польські тролейбуси в Луцьк, що дало можливість пенсіонерам годинами не стояти на зупинках.
Відповісти
Якби ці гроші потратилм б на ремонт наших, то було б приблизно те ж саме. Шило на мило проміняли. З нашими хоча би проблем із запчастинами немає, їх простіше ремонтувати, а з польськими тепер чухають голови...
Відповісти
в луцькіх цехах головнокомандуючого щось краще зкрутять.що тепер нас жиди заставлять скакати против європи обетованноі.кому не подобается скачіть.пішкі ходить або таксі.хто палаті номер шість петиціі писати дозволив.знаю декілька злісних петиционерів. так деякіх навіть після 8го класу в гпту брати не хотіли.
Відповісти
один раз доводилось їхати в цьому польському лайнові враження склалось що ніби як метро ні гуркоту ні дьоргань при зрушенні з місця та він кращий за нашого нового я за щоб побільше такого транспорту для наших людей
Відповісти
Хочуть впарити тролейбуси ЛУАЗУ.
Один тройлейбус коштує як 10 польських, а ремонтувати потрібно одинаково...
Такі єксперименти вже проводили - в результаті влізли в кредити і вернулися до польських тролейбусів...
Ціна і якість...
Відповісти
Лучани не хочуть польських тролейбусів - лучани хочуть ходити пішки. ПРОПОНУЮ
зробити сайт на якому лучани будуть збирати
підписи проти подібних місцевих петицій.
Відповісти
Або, купіть собі "Запорожця" у Порошенка, за ціною тралейбуса... І не мучтеся


Відповісти
Останні новини
Лучани не хочуть польських тролейбусів
02 квітень, 2016, 18:55