Гройсман заявив, що швидко підвищить зарплати і пенсії

Гройсман заявив, що швидко підвищить зарплати і пенсії
Спікер парламенту, кандидат на посаду прем'єр-міністра Володимир Гройсман заявив, що його програма дій допоможе наповнити бюджет.

Голова Верховної Ради України, кандидат на пост прем'єр-міністра Володимир Гройсман сподівається, що уряд у разі його призначення прем'єром зможе досить швидко підвищити соціальні стандарти.

Про це йдеться в його відеозаяві, присвяченому ходу переговорів про створення нової коаліції в парламенті і нового Кабінету Міністрів.

"У мене є чітка програма дій: якщо ми наведемо порядок на митниці, у податковій сфері, у соціальних фондах, ми зможемо наповнити бюджет необхідними ресурсами для виплат та підвищення соціальних стандартів. Я вірю, що це можна зробити досить швидко", – сказав він.

Про це інформує "BusinessUA".

Кандидатуру Гройсмана на пост глави українського уряду 24 березня запропонувала фракція БПП.

Політичну кризу в Україні спровокувала невдала відставка Кабінету Міністрів: 16 лютого робота уряду Арсенія Яценюка в 2015 році була визнана незадовільною, проте Верховна Рада не змогла ухвалити резолюцію про недовіру Кабміну. Після цього коаліцію покинули фракції "Самопоміч" і "Батьківщина".

Переговори на разі тривають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
I, запишите, 1000 гривень в день. Чули....
Відповісти
А якже можна так брехати разом з Яценюком при одному кориті і так бреше.Що ж зміниться коли ти прийдеш до влади.А нічого.Коли вас Бог накарає,коли?Коли ви перестанерте знущатися над нами.Вила треба брати і йти на вас всім людом.Що змінив майдан? Що? Стала війна,що дибился,а нічого подушать нас голодом і холодом.Мремо,як мухи,бо не маємо за що купити ліків,які коштують тисячі.Підвищить на 10 грн пенсії не можна це все вєе чути
Відповісти
Обрали - радійте!!! По Закону, а не Майданом треба було владу міняти, з розумом, а тепер...
Відповісти
згідний
Відповісти
всі 100% погоджуюсь, ну побув би той "овоч" ще пару років - потім вибори,та й обрали б нового президента, якщо вже так хочеться... але ж не загинуло б стільки народу, та й країна була б ціла..напевно..
Відповісти