У Любомлі колишня дружина військовослужбовця намагається відібрати у нього житло

У Любомлі колишня дружина військовослужбовця намагається відібрати у нього житло
На Волині колишня дружина військовослужбовця, котрий повернувся з АТО, намагається відібрати у нього будинок, який вони разом зводили, перебуваючи у шлюбі.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, - про це повідомляє Волинська правда.

Зокрема, про конфліктну ситуацію розповів депутат Волиньради Сергій Слабенко. Так, учасник бойових дій на Сході держави, мешканець Любомля Анатолій Горун нині служить у лавах морської піхоти. Певний час він перебував у мобілізації, а повернувшись додому у відпустку, стикнувся із нахабством своєї колишньої дружини - виявив змінені замки на дверях власного помешкання.

Жінка неправомірно заволоділа земельною ділянкою, на якій знаходиться недобудований будинок. Його раніше зводило подружжя, перебуваючи ще у шлюбі. Нині пара розлучена, однак спільне майно поділити не встигли.

Натомість, рішенням Любомльської міської ради від 9 грудня 2015 року вказану ділянку було надано у власність колишній дружині військового, що відповідно не є законно, оскільки майно досі не розділене.

На разі учасник АТО не може потрапити у власний дім, а причетними до цього вважає його екс-дружину та її нового співмешканця – в.о. начальника Любомлського райвідділу державної виконавчої служби ГУ юстиції у Волинській області.

Аби допомогти захиснику держави відновити справедливість, Сергій Слабенко запропонував депутатам Любомльської міськради переглянути прийняте у грудні рішення щодо надання ділянки у власність. Він також рекомендував звернутися до ГУ Нацполіції, аби вони відкрили провадження за фактом незаконного заволодіння майном.

Члени комісії пропозиції свого колеги-депутата підтримали одностайно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коханця цієі дами пора відправити на передову ,бо відкупився від війська .
Відповісти
Який з його вояка, якщо з своїми проблемами сам не розбереться
Відповісти
Останні новини
У Любомлі колишня дружина військовослужбовця намагається відібрати у нього житло
07 квітень, 2016, 16:31