На Волині дружина постраждала від чоловіка через релігію

На Волині дружина постраждала від чоловіка через релігію
Сімейний скандал, в який змушена була втрутитися поліція, трапився у приміському селі Колодниця Ковельського району.

Опівдні в одному з будинків господар погрожував своїй дружині фізичною розправою, ображаючи нецензурними словами, - йдеться на сайті Kowel.com.ua.

Правоохоронці встановили, що подібний інцидент тут стався уже не вперше. Причому подружжя мають четверо неповнолітніх дітей.

У суді чоловік, який офіційно ніде не працює, визнав себе винним повністю. Будучи допитаною у ході судового розгляду, потерпіла показала, що сімейні скандали виникли на грунті релігійних розбіжностей.

За умисне вчинення дій фізичного та психологічного характеру щодо дружини, на правопорушника накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт, терміном на 40 годин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому релігія не об'єднує людей...? Перші християни ніколи не вдавались до насилля. На жаль, з часом на раннє християнство згубно впливали різні філософії, традиції та націоналізм. У багатьох країнах панівні релігії стали ототожнювати з народами чи расами. Внаслідок цього націоналістична ненависть, расове упередження та етнічна ворожнеча майже нічим не відрізняється від релігійної нетерпимостя. Ця вибухова суміш може розірвати сві т на шматки. Декілька головних релігій ведуть між собою постійну боротьбу за вплив на людство, тому наш світ поділений.
Відповісти