Прикордонники виявили 3 тисячі пачок сигарет неподалік від лінії кордону

Прикордонники виявили 3 тисячі пачок сигарет неподалік від лінії кордону
На Закарпатті та Буковині прикордонні підрозділи наразі посилені мобільними групами та додатковими прикордонними нарядами для запобігання переміщення контрабандного тютюну по той бік кордону.

Для цього перекриваються усі можливі напрямки переміщення контрабандного товару та виявляються їх місця накопичення, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, учора прикордонники виявили приховані 6 пакунків сигарет з 3 тисячами пачок сигарет неподалік від лінії кордону. Перевіряючи даний напрямок прикордонні наряди за 30 м від лінії кордону виявили ще 6 пакунків сигарет з 3 000 пачками сигарет. Власника не встановлено. Визначено додаткові завдання прикордонним нарядам, які несуть службу на даному напрямку.

Також прикордонні наряди продовжують виявляти сигарети у пунктах пропуску на державному кордоні. Так, прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Володимир-Волинський» виявили в одному із вагонів потяга пакунки із цигарками, які було замасковано у залізній руді. Загалом, прикордонники виявили 1000 пачок цигарок марки «GIN LING» та «ФЕСТ 7». Товар передано на склад митниці, його суму наразі встановлюють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прикордонники виявили 3 тисячі пачок сигарет неподалік від лінії кордону
19 квітень, 2016, 13:03