Жителька Кіровоградщини цілий рік отримуватиме додаткову пенсію від ПриватБанку*

Жителька Кіровоградщини цілий рік отримуватиме додаткову пенсію від ПриватБанку*
Світлана Рокожиця із невеличкого селища Помічна, що на Кіровоградщині, стала переможницею акції «Друга пенсія від ПриватБанку», що стартувала 1 квітня.

Тепер пані Світлана буде отримувати цілий рік дві пенсії: одну – від Пенсійного фонду України, а іншу – від ПриватБанку, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Коли мені повідомили, що я стала переможницею, скажу відверто – не повірила, – ділиться враженнями пані Світлана. – У житті ще нічого не вигравала. Мені завжди здавалося, що переможцями усіляких акцій стають за домовленістю. Хіба ж можна повірити, що ось так просто можна виграти таке щастя. Щиро дякую співробітникам банку, які розповіли про акцію, вмовили взяти участь і ще й допомогли зареєструватись».

ПриватБанк запрошує всіх жителів Украины поважного віку взяти участь в унікальній акції, яка триватиме до 1 серпня 2016 року. Кожен клієнт, який отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти «другу пенсію» від ПриватБанку та отримувати її цілий рік. Переможці акції будуть обиратися кожні 2 тижні.

Трансляція розіграшу буде проводитися на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Про дні та години трансляцій ПриватБанк буде повідомляти додатково.

В акції можуть узяти участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення Картки для виплат. Для цього слід лише зареєструватись. У разі виграшу клієнт отримає на Картку для виплат суму, що дорівнює пенсії, яку зараховано на картку клієнта в місяці виграшу.

Зареєструватися для участі в акції можна декількома способами: надіславши SMS-повідомлення з кодом 6346 на номер 3777, на сайті pb.ua/pensija, акція «Друга пенсія», в Приват24 або через банкомат.

«Якщо до цього часу у Вас немає пенсійної картки ПриватБанку – не проблема, – розповідає керівник департаменту соціальних програм ПриватБанку Оксана Курєня. – Її можна безкоштовно за лічені хвилини оформити в будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо Ви не маєте змоги відвідати відділення особисто, працівники нашого банку можуть здійснити доставку пенсійної картки додому».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителька Кіровоградщини цілий рік отримуватиме додаткову пенсію від ПриватБанку*
21 квітень, 2016, 14:13