У Луцьку прихожани хотіли зекономити на вербі. ФОТО

У Луцьку прихожани хотіли зекономити на вербі. ФОТО
У Вербну неділю лучани, які не встигли купити вербу, почали ламати гілля в центрі міста.

Про таку ситуацію написала лучанка Ольга Валянік в своєму блозі на порталі "Волинське Агентство Розслідувань".

"Велика кількість людей замість купити пучок гілок біля церкви, нещадно скубла ту єдину вербу на майдані. На зауваження, що так вчиняти не годиться, «раби божі» відповідали: «Не твоє собаче діло». Побачивши камеру, вони вперто продовжували своє заняття. Цікаво, що до процедури обдирання верби вони долучали своїх дітей", - зазначає лучанка.

Після того, як жінка звернулась до представників правоохоронних органів, таке дійство припинилось.

Охороняти дерево від "вандалізму" залишився курсант, який простояв там, за словами активістки, 4 години.












































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 61
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидлота, що тут скажеш...і ці люди хочуть в Європу?!...
Відповісти
3 грн жалко на вербу УРОДИ!!!
Відповісти
А ті що продають,може вдома виростили?
Відповісти
Бики з бичками!!! Іншого слова для цих уродів не придумаєш.
Відповісти
Україна починається з себе. Шкода було купити кілька гілочок, то треба було в парк сходити, де верби багато над річкою, а не обдирати єдину вербу на майдані, позорячись перед гостями міста (((
Хочуть ладу в Україні ? Хочуть жити без корупції ? Та "воровство" у крові українців, починається все з такого малого, потім тягнеться все, що погано лежить...
Купа сміття біля нещасного дерева... А хто ж прибирати має після тих варварів ?
Відповісти
Люди хочуть усі жити, тому і екномлять 3 грн. 3 грн і вже маршруткою на роботу. А чому тоді держава на людях економить, чому люди не заслужили пенсії гідної? Це не сором нікому?
Відповісти
Дивлячись на те, як люди на фото гарно одягнуті,не подумаєш що в них не має грошей на маршрутку або хліб.А ще є таке,як людська гідність.Коли вона втрачаєтся,то людина стає бидлом.
Відповісти
Це не вірний підхід. Нашому народу і пенсію дай саму більшу, все рівно буде шукати де вкрасти, і що не так лежить чи вигідно росте, щоб обдерти! Таке наше совковими нутро. На жаль. І тільки Господь Ісус може міняти людину з середини. Не релігія і обряди!
Відповісти
Це не вірний підхід. Нашому народу і пенсію дай саму більшу, все рівно буде шукати де вкрасти, і що не так лежить чи вигідно росте, щоб обдерти! Таке наше совковими нутро. На жаль. І тільки Господь Ісус може міняти людину з середини. Не релігія і обряди!
Відповісти
А сходити в парк до річки у тих людей ноги повсихали? Ні... Треба в центрі єдину вербу пообдирати... та на майдані на-ти ! (((
Цікаво... В себе у дома так само гадять?
Відповісти
А де була ПОЛІЦІЯ ?.В такий день патруль мав бути біля собору. Якби за ту копійчану гілку верби впаяли штрафу з 1000грн , то десятому б заказали. А так ,що скажеш? За порядком слідкувати виходить нікому. А люди ті ,що на фото... бидло.
Відповісти
ви написали точно таку ж фразу, яку я хотіла добавити сама.... КОЖНОМУ хто на фото штраф конкретний і більше навіть в голову така дурість не полізе.... стидоба.....
Відповісти
приємно читати. "в такий день". Дійсно в такий день їх повинно було бути в тричі більше :))).
Відповісти
ооо, євролпейці)))
Відповісти
дикуни. що з людями робить опіум для народу!! не треба ламати дерев, щоб у Бога вірити! барани.
Відповісти
не знаю як цього року а минулі роки то люди обдирали цю вербу і продавали під собором дійсно там постійно повинні стояти поліцейські наші люди можуть рубати гіляку на якій сидять
Відповісти
Що ви за бред пишете! Немає що робити? Люди які продають вже давно ту вербу не трогають, привозять свою, яку явно не в центрі рвали....і люди почали рвати вербу в центрі, бо не було де купити, вже все продали. Верба не 3 грн коштувала, а від 5 до 10 грн.
Відповісти
А ті люди які продавали під церквою вербу, де її взяли?? Теж на тому самому дереві нарвали.
Відповісти
Ви що ідіоти? якби вони рвали там вербу , то вже давно, там не було б неї.
Відповісти
Позорище((((((((
Відповісти
Якби хоч один з вас там був, то знав би в чому причина того "Скубання". А причина у відсутності верби біля церкви. Ми прийшли біля 12:30 і жодного продавця верби біля церкви не побачили. Вернулися на проспект Волі і купили останню вязочку в дівчини біля квіткового ринку. Дійшовши до церковного майдану, бачили як люди просили в знайомих поділитися вербою, тобто заскочені в такій ситуації були не одні ми.

Згідна, що це не причина рвати вербу на майдані, ну але причина і не в тому, що "бидло зажало 3 гривні".

А ось чому вербу не продавали біля церкви??? Може якраз до цього причетна ПОЛІЦІЯ???
Відповісти
"Сміливець" фотограф може за такі фото отримати по ї.лу, а люди,які зображені на фото з відкритими обличчями без їхньої згоди, можуть спокійно писати заяву в суд на Волинь-пост і я буду їх адвокатом , 100% виграна справа.
Відповісти
ВСЕ ПРАВДИВО СКАЗАНО, БУВ І БАЧИВ НІХТО ВЖЕ В ТОЙ ЧАС ВЕРБИ НЕ ПРОДАВАВ І СПРАВА НЕ В 3грн і нічого з вербою біля театру не станеться, а навпаки ще краще розростеться на те вона верба,просто деяким блогерам лень пошукати більш цікаву інформацію ось і пишуть і фотографують різну хрень.
Відповісти
Іди лікуй краще православіє головного мозку ніж тут флудити. В мене фотографії є як мій малий років 8 тому біля цієї верби фотографувався. Так віття верби сягає майже до землі, дітям цікаво було там від батьків ховатись. А тепер пояснюй діткам чому у верби короткі коси. Якщо ти захищаєш тих людей, ти не християнин, ти православний варвар. Толку тоді з тих обрядів.
Відповісти
навпаки. Він СПРАВЖНІЙ християнин :)))
Відповісти
Раніше там був фонтан, тому були довгі гілки, зараз там ходять люди, і обстригають їх щоб не заважали!
Відповісти
причина не у відсутності верби. Причина у присутності хрестиянської етики та моралі.
Відповісти
РАЗ ЛЮДИ ВІДСКУБЛИ ГІЛОЧКУ ВЕРБИ ВОНИ Ж ЇЇ НЕ ЗЇЛИ І, НЕ ВИКИНУЛИ, А НАПЕВНО ОСВЯТИЛИ В ЦЕРКВІ,ОСЬ І ВСЯ ХРИСТИЯНСЬКА ЕТИКА,АБО ВСІ ВЕРБНІ ГІЛОЧКИ ЗІРВАНІ НА СВЯТО І ОСВЯЧЕНЇ В ЦЕРКВІ ЦЕ ГРІХ.ОСЬ РОМАН І ВСЯ ВАША МОРАЛЬ.
Відповісти
якщо люди нищать дерево щоб потім піти його і освятити, говорить про те що люди або хворі на голову або хворі на всю голову.
І байдуже який зміст вкладає хвора людина в свій вчинок. Вона від того здоровішою не стане.
Відповісти
З ВАШОЇ ЛОГІКИ СВІДЧИТЬ, ЩО ЛЮДИ, ЯКІ ОСВЯЧУВАЛИ ГІЛОЧКИ ВЕРБИ. ХВОРІ НА ГОЛОВУ, БО ВСІ ВОНИ ХТО ОБРИВАВ,ХТО ОБРІЗАВ ГІЛОЧКИ,НИЩИЛИ ДЕРЕВА НЕЗАЛЕЖНО ДЕ ВОНИ РОСТУТЬ,ЧИ БІЛЯ ДРАМТЕАТРУ,ЧИ В ПАРКУ, ЧИ В ЛІСІ І.Т.Д.
Відповісти
В принципі так. Якщо я піду на карєр, викопаю піску, зловлю голуба і буду посипати піском його доти токи той не здохне від голоду, при цьому пританцьовуючи в надії на те що Ктулху дасть мені свиноферму в загробному житті, ви теж напевно подумаєте що мені пора в дурку.
Чим відрізняються маніпуляції з деревами, яйцями, ковбасами, рештками мертвих людей, намалюваними картинами, не свідомими дітьми від того маразму що я написав вище? Відповім. Масовістю. Це масовий псіхоз.
Відповісти
А навіщо ви взагалі приходили в 12.30???Який зміст ви вкладали в освячення верби в Вербну неділю???? Треба було прийти на початок служби, послухати службу Божу, а на завершення освятити гілочки верби.Що для вас означає наскубана з дерева верба в центрі міста і наставлена священнику для окроплення водою?????????
Відповісти
пфф.., ви б ще у барана таке спитали. :))))
Відповісти
взагалі - верба повнна була бути в храмі.І чисто символічно хто скільки має ,стільки дає пожертву за вербу,а не купляє.
Відповісти
А, БЛОГЕР ОЛЯ ВАЛЯНІК, ДІЙСНО МОЖЕ МАТИ ВЕЛИКІ ПРОБЛЕМИ З ВИЛОЖЕНИМИ ФОТО БЕЗ ЗГОДИ ЦИХ ЛЮДЕЙ, ЦЕ ВТРУЧАННЯ В ЇХ ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ.
Відповісти
Жодних проблем. Це публічне місце. Згода громадян не потрібна. Вчи закони, "адвокат")))
Відповісти
до адвоката ти де права читаєш адвокат хреновий кожна людина має право на фотозйомку а ці фото зроблені як доказ виграєш хіба що не 100% а 0% не позор себе що ти такий адвокат який не знає права свої прочитай закони чи можна фотографувати чи ні ПОЗОРИЩЕ!!!!!!
Відповісти
МАША,фото з дозволу клієнта так,без дозволу його , рахується як втручанням в його особисте життя, такі закони, це машонька не я придумав.Фото-доказ чого, це що кримінал зірвана з верби гілочка для освячення в соборі.
Відповісти
МАШОНЬКА, ТИ СКІЛЬКИ КЛАСІВ ЗАКІНЧИЛА???ТЕБЕ НАПЕВНО В ШКОЛІ ПРО РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ НЕ ВЧИЛИ. ОЦЕ ДІЙСНО БІДА.ПОЗОРИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
пруф в студію. Фото зроблені в громадському місці.
Відповісти
РОМА. ФОТО, НЕЗАЛЕЖНО В ЯКОМУ МІСТІ,БЕЗ ЗГОДИ КЛІЄНТА, ЦЕ Є ВТРУЧАННЯМ В ЙОГО ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ.
Відповісти
адвоККККККАААААДДДДДД. Статтю з закону. Перебуваючи в ГГРРООММААДДССЬЬККООММУУ місці у вас ННЕЕ ММААЄЄ ООССООББИИССТТООГГОО житття.
Спростуйте мене.
Відповісти
РОМАНЦЮ, НЕМААААААЄ ТАКОООООООГО ТЕРМІНУ ЯК В ГРОМАДСЬКОМУ МІСЦІ ЗРОБЛЕНЕ ФОТО,БАР,РЕСТОРАН ТАКОЖ ГРОМАДСЬКЕ МІСЦЕ, РОБЛЯТЬ ФОТО ТЕБЕ З ТВОЄЮ КОХАНОЮ ЖІНКОЮ В ПЕРЕРАХОВАНИХ ЗАКЛАДАХ, ПОТІМ СКИДАЮТЬ ЦІ ФОТО В ВОЛИНЬ ПОСТ, РАЗОМ ІЗ СТАТТЕЮ "ЯК ВІДПОЧИВАЄ НАША МОЛОДЬ",ПЕРЕГЛЯНУВШИ,ТА ПРОЧИТАВШИ СТАТТЮ В ДАНОМУ ІНТЕРНЕТ ВИДАННІ ВАША ДРУЖИНА, ЯК НА ЦЕ ВОНА ВІДРЕАГУЄ.В ДАНОМУ ВИПАДКУ ФОТОГРАФ ВТРУТИВСЯ В ВАШЕ ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ.ТАКАЖ СИТУАЦІЯ МОЖЕ БУТИ В ГРОМАДСЬКОМУ МІСЦІ ПІД ВЕРБОЮ.В ДАНІЙ СИТУАЦІЇ ФОТОГАФ ЗРОБИВ ФОТО БЕЗ ЗГОДИ КЛІЄНТІВ,ТИМ САМ ПОРУШИВ СТАТТЮ ЗАКОНУ, ПРО ВТРУЧАННЯ В ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ. ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬСЯ МАСОВИХ ЗІБРАННЬ ЛЮДЕЙ,ТОБТО ЗАГАЛЬНІ ФОТО.ТАК ЩО РОМА, НЕХАЙ ФОТОГРАФ, ЯКИЙ ЗРОБИВ ФОТО ПІД ВЕРБОЮ БІЛЯ ДРАМТЕАТРУ,МОЛИТЬ БОГА,ЩОБ НІХТО ІЗ ЦИХ ЛЮДЕЙ,ЯКІ Є НА ФОТО, НЕ ЗВЕРНУВСЯ ДО СУДУ.
Відповісти
ну все з тобою ясно. Я ДВІЧІ просив тебе статтю закону. Твої роздуми не варті навіть того щоб їх читати.
Останній шанс тобі клоун. ЦИТАТУ З КОНСТИТУЦІЇ,
Відповісти
КЛОУН РОМА ЦЕ ТИ, ЗВЕРНИСЬ ДО ЛЮБОГО ЮРИСТА І ВІН ТОБІ ВСЕ ТЕ САМЕ ПОЯСНИТЬ,ЩО Я ВЖЕ ЦІЛУ ГОДИНУ ВТИРАЮ В ТВОЮ ДУ.НУ МАКІТРУ.
Відповісти
бугага. втираю. Ні щоб букву закону озвучити за 2 сек. Втирай своїй мамі. В мене все просто. Доведи свою правоту.
АЛЕ ТИ НЕ ПРАВ. що ні??
Відповісти
Я ЗАВЖДИ ПРАВ,А НА РАХУНОК ПРАВОТИ, ТО ТУТ НЕМАЄ КОМУ ЩОСЬ ДОВОДИТИ.
Відповісти
"я завжди прав" ухоха. Ти правий тільки в своїй уяві. правоту треба доводити. СПИ.
Відповісти
МІСТІ ??? а якщо в селі? чи в смт? чи в полі? чи ви просто безграмотний АДВОКАТ, чи помилились??
Відповісти
НЕЗАЛЕЖНО В ЯКІЙ МІСЦЕВОСТІ ЗРОБЛЕНЕ ФОТО БЕЗ ВАШОЇ ЗГОДИ, Є ПОРУШЕННЯМ ВАШОГО ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ.
Відповісти
ОЛОЛОШКО!!!!!! БУКВУ ЗАКОНУ В СТУДІЮ.
Відповісти
СТАТТЮ ЗАКОНУ ПО ЯКІЙ СКОЄНО ЗЛОЧИН БУДЕ ОБЯВЛЕНО В СУДІ І Я ДУМАЮ,ЩО ЦЕ БУДЕ НЕЗАБАРОМ.
Відповісти
не буде. Бо нема такої статті закону. Я помиляюсь???
Відповісти
адвокат просто є клієнтом. А хоче бути адвокатом, но... нєсложілось.
Відповісти
То все від бідності.....
Відповісти
От такі в нас адвокати, законів не знають, що захищають - теж, не мають крихти моралі. Ех АДВОКАТЕ, не позорся на загал. Ти не адвокат, а так - десь же тре вставити своїх розумних пять копійок, бо як тепер без них, тепер всі розумні і мають право глашати в народ. Успіхів тобі на цій плідній ниві, може колись і порозумнішаєш.
Відповісти
РАДЖУ ВАМ ПОСПІЛКУВАТИСЬ З МАШОЮ, МЕНІ З ВАМИ НЕ ЦІКАВО ЦЮ ТЕМУ ОБГОВОРЮВАТИ, ВИ В ЦЬОМУ ПИТАННІ ВЕЛИКИЙ НОЛЬ.
Відповісти
дивно. З одного погляду дурень - з іншого ні. Тобі б наш новий зоопарк сходити - співбеседників знайдеться.
Відповісти
ОТОЖ РОМА,Я РАДЖУ ТОБІ РАЗОМ З ГОРЕ-ФОТОГРАФОМ ДАНОЇ "СТАТТІ" СХОДИТИ В ЗООПАРК,ТАМ ДІЙСНО Є КОГО І ЩО ФОТОГРАФУВАТИ, ЧИМ ПИСАТИ РІЗНЕ ФУФЛО,ТИМ БІЛЬШЕ В ТАКЕ ВЕЛИКЕ РЕЛІГІЙНЕ СВЯТО І РОБИТИ ДИБІ..НІ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ ТА БЕЗГЛУЗДІ ФОТО.
Відповісти
Яке хамство писати капслком!
Право на приватне життя - дане право є відповідним розвитком положень ст. 32 Конституції України, ст. 12 Загальної декларації прав людини, ст. 8 Конвенції про захист прав і основних свобод людини та ст. 17 Міжнародного пакту про громадянські та політичні права.Під поняттям "особисте життя" слід розуміти поведінку фізичних осіб поза межами виконання різноманітних суспільних обов'язків, тобто життєдіяльність людини в сфері сімейних, побутових, особистих, інтимних та інших стосунків, що звільнена від "тягаря суспільних інтересів" та спрямована на досягнення особистої мети та задоволення власних інтересів.
Відповісти
Твої поради можеш засунути собі в одне місце. Я писав по ділу. Ти можеш дати лінк на статтю в законі про те що ти говориш? Очевидно ні.
ТАКЕ ВЕЛИКЕ РЕЛІГІЙНЕ свято тільки для такого ВИСОКО РЕЛІГІЙНОГО лЮДУ, яке нищило дерево в центрі міста, керуючись своїми ВИСОКОДУХОВНИМИ ХРИСТИЯНСЬКИМИ цінностями.

ПС. Дякую фотографу. Приємно було вчергове пересвідчитись в ВИСОКІЙ КУЛЬТУРІ людей які ВІРУЮТЬ.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку прихожани хотіли зекономити на вербі. ФОТО
25 квітень, 2016, 10:37