Кібер-шахрай пошкодував маму маленьких дітей

Кібер-шахрай пошкодував маму маленьких дітей
Шахрай хотів вкрасти особисті дані карти у жінки, використовуючи відому схеми афери. Але побачивши суму на рахунку та почувши плач її дітей, розчулився й попередив її, щоб вона була уважнішою наступного разу.

Цю зворушливу історію розповіла прес-секретар "ПриватБанку" Ірина Ярошинська на своїй сторінці в Facebook. На телефон подзвонив незнайомий номер з кодом міста з Дніпропетровської області. На іншому кінці чоловік представився Службою безпеки банку. Він сказав, що з карти зловмисники намагалися зняти гроші і тепер необхідно змінити пін-код. Він запропонував, щоб не відключаючись від розмови, набрати 3700, щоб уточнити дані.

Жінка зателефонувала за запропонованим номером. Відразу підключився оператор, хоча колл-центр завжди передзвонює в таких випадках, і назвав своє прізвище, ім'я та по-батькові, хоча зазвичай все обмежується тільки ім'ям.

Крім того, "оператор" навіть не уточнював особисті дані. Він запропонував підійти до банкомату та змінити пін-код. В цей час на задньому плані плакали двоє хворих дітей-двійнят й жінка сказала, що через це вона нікуди з ними вийти не може.

Після цього шахрай зізнався їй, що весь цей час вона спілкувалася з аферистом й розповіла йому всі дані.

"Я бачу, що на вашій кредитці від вашого кредитного ліміту залишилося 200 грн і ви банку ще заборгували 3000 грн. І чую, що у вас маленькі діти. Тому я не буду забирати ваші гроші. Але знайте, що зараз багато шахраїв, які знімають гроші у довірливих громадян", - пояснив він.

Шахрай в кінці розмови привітав жінку з наступаючим Великоднем і порадив надалі бути уважною. Після цього поклав трубку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як благородно)
Відповісти
да, шляхетний злодюжка...
Відповісти
Ну прям розписали як про героя якогось)
Відповісти
Останні новини
Кібер-шахрай пошкодував маму маленьких дітей
27 квітень, 2016, 04:59