Призначено нового очильника луцької податкової

Призначено нового очильника луцької податкової
Відповідно до Наказу ДФС України від 27.04.2016 року №1656-о начальником Луцької ОДПІ призначено Світлану Євгеніївну Саву, котра до цього часу працювала заступником начальника Луцької ОДПІ.

«Приємно відзначити, що луцьких податківців очолила людина, яка за своїми професійними та особистими якостями повністю відповідає посаді керівника та користується заслуженим авторитетом серед підлеглих», - наголосила під час офіційного представлення нового очільника Луцької ОДПІ начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, - повідомляє прес-служба Луцької ОДПІ.

Як підкреслила керівник волинських фіскалів, котра протягом декількох років очолювала Луцьку ОДПІ, саме досвід роботи у найбільшій податковій інспекції Волині – основа для професійного вдосконалення та кар’єрного зростання.

«Саме луцькі податківці забезпечують понад 60 відсотків надходжень до державного бюджету з області. Тому бажаю колективу Луцької ОДПІ гарних результатів в роботі, порозуміння і взаємоповаги з представниками бізнесу та органами влади», - зазначила Світлана Савчук.

Новопризначений начальник Луцької ОДПІ Світлана Сава подякувала колегам за довіру і теплі слова.

«Я розумію міру відповідальності на новій посаді. Знаючи що колектив працівників Луцької ОПІ має достатній професійний рівень, знання і досвід для того, щоб забезпечити якісний рівень адміністрування податкових платежів та ефективний діалог з платниками податків,» -підкреслила Світлана Сава.

Довідково:

Світлана Євгеніївна Сава в органах податкової служби з 20 червня 2002 року. З 12 липня 2011 року до 26 квітня 2016 року працювала на посаді заступника начальника інспекції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вона люстрацію пройшла? Служила то банді Яника, а тепер буде шоколадній банді!
Відповісти
Якщо вже працювкала в податковій ,то з нею все ясно ,там чесних нема .
Відповісти
Хто був хоч один раз на прийомі в Сави знає як вона вміє погрожувати і як наповнюється бюджет! Гидки, що в нас стають такі люди керівниками!
Відповісти
свистіти бздуру, Світлана Сава - чесна і порядна податківець, справжня профі.
Відповісти
Дві Свєтки. Тупой, и еще тупее...
Відповісти
Щиро вітаю Світлану з призначенням . Ти справжній професіонал. Було приємно з тобою працювати! А на все інше не зважай... Незабаром приіду в гості.
Відповісти
Останні новини
Призначено нового очильника луцької податкової
05 травень, 2016, 12:57