Луцькі патрульні допомогли волинянину поїхати за кордон

Луцькі патрульні допомогли волинянину поїхати за кордон
Луцькі патрульні допомогли водієві повернути документи.

14 квітня в місті Любомль трапилась ДТП: водій вантажівки "Рено" хотів від’їхати назад і зачепив "Мерседес", якого не помітив позаду. Легковик зазнав незначних механічних ушкоджень. Того дня на водія "Рено" склали постанову за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) і вилучили документи, - йдеться на сторінці Луцьких патрульних у "Фейсбук".

Суд у справі відбувся 28-го квітня, водій сплатив штраф 340 гривень та судові витрати, однак рішення суду набирає чинності після 10 днів.

Водієві ж 8-го травня необхідно їхати за кордон, тому представники фірми-перевізника звернулись в Управління патрульної поліції у місті Луцьку та попросили повернути документи раніше, щоб чоловік міг виїхати у встановлені терміни, адже штраф сплатив. Було написано і відповідне прохання, подано документи про відрядження, що підтверджувало достовірність наданої інформації.

Керівництво управління пішло назустріч та повернуло документи 5-го травня.

Представники фірми-перевізника висловили вдячність патрульній поліції, зокрема відділу адміністративної практики, адже якби документи не повернули, водій не встиг би виїхати за кордон, а їм довелося б переоформлювати документи, затрачати додаткові кошти, шукати іншого водія.

Таким чином, бюрократичні процедури вдалось трохи пришвидшити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читаю НОВИНИ - і афігіваю....невже зовсім немає про що писати....
Відповісти
Незначні пошкодження!!! Складаєтся європротокол і все ні штрафу ні вилучення прав працює страхівка як і через протокол, но супер-копи цього не знають або треба галочка, з нічого роблядь подвиг, хоч мовчіть добродії
Відповісти