У Луцьку мами-поліцейські фотографувались зі своїми дітьми. ФОТО

У Луцьку мами-поліцейські фотографувались зі своїми дітьми. ФОТО
8 травня в Україні відзначається День матері.

З цієї нагоди патрульні поліцейські Луцька, які мають діток, взяли участь у професійній фотосесії, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Фотографували полісменок та дітей відомі фотографи Тетяна Полуектова і Павло Березюк. Їхні світлини, як завжди, вийшли оригінальними та неповторними.

У створенні образів допомагала активістка Мар’яна Сорочук.

Участь у фотосесії взяли п’ятеро жінок (загалом в патрульній поліції сім мам), восьмеро їхніх дітей, а ще мама однієї з патрульних.

«Ми вирішили показати тих жінок, які не лише працюють на складній роботі в патрульній поліції, а й виховують прекрасних дітей, дбають про свої сім’ї, встигають практично скрізь, є сучасними та прогресивними, молодими та перспективними», - повідомляється в дописі.

«Після напруженої зміни жінки повертаються додому, де їх завжди чекають дітки та рідні люди. І коли бачиш своїх дітей, що з ними все гаразд - і втома, і напруження зникають, бачиш, що є заради кого працювати. Ця ж фотосесія – ще одна нагода побути поруч з ними, а також ближче познайомитись з колегами та їхніми дітьми», - поділилась одна з матусь.

І хоч «моделі» виступили в різних образах та ситуаціях, все одно їх всіх поєднували тепло, ніжність та безкінечна ласка, яка може бути тільки між мамою і дитиною.

«Патрульна поліція Луцька щиро вітає усіх мам з Днем матері!
Зичимо Вам радості та гордості за дітей, натхнення і міцного здоров’я, затишку та теплих, ніжних, ласкавих днів життя.
Ми вас завжди оберігаємо», - йдеться в повідомленні.





















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну скажіть мені нарешті, чому ці мами не рвалися у патрульну службу тоді, коли патрульний отримував зарплатню 1800 гривень? Не було патріотизму, який зненацька прокинувся, чи не було бажання боротися із злочинністю, яке раптово народилося?
Відповісти
Які ж ви люди невдячні!!! Що не зроблять, здається на краще, нічого не подобається! Зразу все погано, а де були раніше і так далі. Майте повагу до людей хоч трохи, і до їх роботи. Так поступово щось буде змінюватись.
Відповісти
На жаль все зараз впирається в гроші...І тому в очі кадається така несправедливість, що патрульні отримують настільки високу заробітну плату (на мою думку не заслужено), а інші працівники поліції залишилися при старій зарплаті, по при всі обіцянки її підвищення. Питання в кого важче робота, в кого більше наватаження!!!
Відповісти
А хто сказав що вони боряться із злочиннісю?
Відповісти
то всі мами-одиночки?
Відповісти
Щиро бажаю Вам всім здоров'я і щастя! І не зважайте на деяких /не мудрих/....
Відповісти
А мами тільки патрульні жінки???? Серед слідчих та інших працівників поліції мам немає??? Таке враження, що цими патрульними просто затуляють всі дирки! Вже набридло про них читати.
Відповісти
А це не всі поліцейські-мами, які служать в патрульній поліції Луцька.вибрали чомусь рядових.у них є прекрасна мама-поліцейська майор, яка не менш симпатична,розумна,не один рік служить і своїми реальними вчинками довела що гідна носити пагони.дайте їй можливість вийти "на чергування",показники та користь вашого управління відразу покращаться
Відповісти
Чи ви боїтеся поліцейським-мам майорів.проти них ці "моделі" на фото просто фейк
Відповісти
Що за підрозділ такого державного органу як Національна поліція- навіть дискримінацію між мамами поліцейськими робить.мам майорів ми запросимо на свою фотосесію і подякуємо за їх терпіння ...
Відповісти
Двухлічний це точно.Довіру цим втратив відразу.я більше йому не довірю нічого
Відповісти
Самі гарніші мами-поліцейські працюють у підрозділі Ничепорука.
Відповісти
А де мудрі,юридично і фізично підковані, логічно думаючі? не нагадуйте про відбір, зустрічають по одежі проводжають по ...,
Відповісти
Таке враження, що в копо-бурсі замість тактики і правознавства викладали селфізнавство і фото-шоповедення
Відповісти