У Луцьку шукають п'яного неповнолітнього водія. ВІДЕО

У Луцьку шукають п'яного неповнолітнього водія. ВІДЕО
У Луцьку просять допомогти знайти п'яного водія.

Про це написав у спільноті "Наш Луцьк" користувач під ніком Vovochka Zluy.

Учора, 10-го травня, на вулиці Марка Вовчка водій автомобіля ВАЗ 2103 3-ї моделі на шаленій швидкості при розвороті створив аварійну ситуацію: ледве не зачепив припарковані поряд авто.

За словами користувача, з автомобіля вийшов неповнолітній, на вигляд 17-18 років, з ознаками алкогольного сп'яніння. На зауваження і спроби викликати поліцію хлопець відреагував агресивно.

Потім юнак дістав биту і почав нею розмахувати.

"Але режим "рембо" був недовгий, після слів: "вдар! Ну ти розумієш що за це тобі світитиме вже кримінальна відповідальність і ти обов'язково сядеш", наш герой трішки заспокоївся, але не припинив розмахувати биткою", - пише автор посту.

Також, за словами користувача, коли у хлопця відібрали биту, той почав плакати й говорив про те, що він неповнолітній і його не мають права бити.

На жаль, користувач не встиг побачити, коли неповнолітній сів в авто і втік з місця пригоди.

Окрім того, автор посту просить відгукнутися всіх небайдужих, хто міг би хоч якось ідентифікувати особу хлопця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Четвертувати Чма. Чорт голімий
Відповісти
Таких дебілів вистачає. Покажіть і розкажіть хто батьки таких виродків. Через таких страждають нормальні люди
Відповісти
Як батьки дивляться за дітьми такі вони й виростають. Зараз батьки собою зайняті в більшсті, а діти дуріють , телефони планшети машини і вже пуп землі, же такм щось брикає доказати що він тверезий
Відповісти
найти і відірвати все що відірветься
Відповісти
Прохання до поліції оприлюдніть власника автівки
Відповісти
https://vk.com/ivladfiscuk
Відповісти
на виправні роботи
Відповісти
Не смішіть горобців.Номер машини і власник є.Хто його шукає?
Відповісти
Волиньпост, що за назва новини? Де докази що він був п'яним? і звідки така інфа що він неповнолітній?

В вас новий коллектив? В останній час помічаю що вам аби заголовок "Голоснішим" зробити.
Відповісти
Цей малолітній камікадзе, здається тільки і займається тим, що шукає можливість вкоротити своє життя та знайти побільше пригод на свою п`яту точку. Авто часто стоїть на 8го Березня, 33-35буд.
Відповісти
Там і живе, 33 будинок квартира 3
Відповісти
шановні писаки можливо він і був пяним я його не захищаю але ви напевно ще не мали проблем у суді за наклеп професіоналізму у вас нуль
Відповісти
а де в цій статті наклеп? ВП посилається на користувача Vovochka Zluy, який оприлюднив свій пост
Відповісти
А що Ви йому зробите?
Відповісти
Цей Рембо працював в Базиліку, Скай барі офіціантом. 0990093188
Відповісти
ох і треба було так себе вести і опозоритись?
Відповісти
Ха-ха-ха! рембо-плакса, він не втік а поїхав до мами
Відповісти
Якщо чесно,то він не попав на нормальних хлопців,біг би і плакав....щеня мале і п'яне
Відповісти
Красавела зашугав двух биків)
Відповісти
1.Коментатори від бога! наїлись гавна і несуть аби щось ляпнути, троли першого сорту, всі ви герої дома на дивані або за компютером.
2.Чому ніхто не зважає на те яка там дорога, видно навіть на відео яка одні ями і трішки гравію, автор переграв нідфорспіда і мелить нісенітницю, на шаленій швидкості там не поїдеш, люди, дорога погана, взагалі заїзд в той двір нікудишній тому про шалену швидкість там і мови бути не може ( бред сівой кобили )!
3. Аварійна ситуація була з причини того, проїзду водія були запорукою 2 чоловіки автори цього розводу, які мішали розвороту і лізли умисно під колеса!
4.Автор *Vovochka Zluy* - звідки ти взяв що він пяний? ти мав з собою алкотестер і робив заміри промілу? чи у тебе в голові пересувна алко-лабораторія, я можу сказати що ви були 2 укурені травкою в щент це замітно навіть по мові і взагалі по вашому вигляду це було замітно!
5. Водій плакав, просив не бити... ахахах тільки чомусь явно видно на відео, як тріщить від страху твій пукан і дещо випадає зі штанин від виду малого з битою, тому спорне питання хто плакав а хто обіср*вся.
6. *Vovochka Zluy* - дорослий чоловік, який провернув цю аферу! це афера 100% бо підстроєна і спровокована самими виконавцями! Тобі не соромно було брати взятку з малого так званий відкуп??? Зірвав куш з дитини, ай ти молодець! ще б хто твоїх дітей так порозводив і всипав пілюлей! Скажу тобі одне, позор тобі селюче і твоїй сімї! 9 кіл ада пройти без вазеліну! надіюсь ще колись тебе кірпічом по рилу накаже життя і ти подавишся тими грошима, які аферою забрав у дитини!!! Хочеш принести суспільству пользу іди в АТО, а я за тебе свічку поставлю!
7. Ви 1 почали шарпати і вибили телефон з рук при спробі телефоного звінка! Телефон дорогої моделі айфон 5( в розбитому і не робочому стані ) на відео це видно! нема нічого дивного, що вас залякали бітою - це самозахист від 2 недорозвинених чоловіків!
8. малий молодець не розгубився! Таких аферистів сажати потрібно!
Відповісти
Ви докажіть, що він був в стані алкогольного сп'яніння, щей сидів за кермом, машина просто стоїть, взагалі відео обрізане, а статья написана не правдиво, тільки вмієте писати для того щоб заохотити читачів, чому автори відео відразу не викликали поліцію, а полізли до хлопця ще й зіпсували чужу аласність (мобільний телефон), ви не брали усасть в купівлі телефона, ви маєте виплатити компенсацію, адже він нікого не покалічив і нічого вашого не зламав, ви спровокували у нього таку реакцію, кожен на його місці так вчинив, молодец хлопче правильно зробив, звісно насилям нічого ніколи не вирішиш, але в цій ситуації всі цілі і ніхто не постраждав.
Відповісти
Він алень це моєї подруги бивший
Відповісти