Активісти планують зірвати концерт Лободи у Луцьку

Активісти планують зірвати концерт Лободи у Луцьку
У Луцьку активісти збираються бойкотувати концерт Світлани Лободи.

Інформацію про це знаходимо в соціальній мережі "Фейсбук".

Міцевий активіст Сергій Абрам, закликає всіх антифанатів співачки зібратися поблизу місця проведення концерту.



Нагадаємо, сьогодні, 14-го травня, в нічному клубі "Opera" має відбутися концерт Світлани Лободи.

До слова раніше, активістам уже вдалося зірвати концерт співачки у Івано-Франківську. В Тернополі ж також намагались зірвати концерт, проте, попри провакації, захід все таки відбувся.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брєд!!! нехай собі виступає людина, а кому не подобається, то ніхто нікого не змушує!!!!
Відповісти
Брєд в твоїй голові,якщо ще не розумієш,що таке добро, а що зло! Чи ти теж "чєловєк міра"?????
Відповісти
кліп, де вона себе розпинає на хресті,це нормально...
Відповісти
Чому міська чи обласна рада нічого не робить, щоб попередити провокації так званих "активістів" - купки обмежених, яким нічим зайнятись... Ви ж в Європу йдете!!! Свобода вибору попри все!!!
Відповісти
Слухай, Луцик. Не жени туфту. Активіст не професія, а діагноз. Але хто як не діагностовані можуть переконати заражених не реагувати на туфту?
Відповісти
абраму треба дати пи....ди
Відповісти
Кажи коли
Відповісти
а прокуратурі????
Відповісти
"Пора домой..."
цим все сказано
Відповісти
Лободу в шию. Хай співають Абрам. Вальцман і Ізя Гройсман.
Відповісти
До чого тут це???
Відповісти
Можливо мені "активіст" Абрам ще скаже що робити у свій вільний час? і куда ходити....???? Я не бачу фактів лише пусті балачки його, де факт виступу в Росії....? Фактииии!!!!!!!!!Я бачу лише те, що "активіст" Абрам хоче слави....більше нічого. хай іде під ВРУ і там протестує, причому тут звичайні люди...????? заручники політики.
Відповісти
Фактів тьма, новини треба читати просто,а не трандіти постійно!!! Квартиру у 2015 р. придбала дана персона у мацквє,то нічого???? а на рах. Абрама-це окрема взагалі тема,але він хоч щось для міста робить,а не мовчить...
Відповісти
ви бачили договір купівлі-продажу Лободи квартири у Москві?))))
Відповісти
Синок, а чом би тобі не сходити на Дамбас? Ніхто ж не забороняє?
Відповісти
Заклики активіста нагадують комунізм..з гаслом що робити де і кому. Ми вільні люди і вправі вільно робити що нам завгодно. Абрам в нас демократія. Концерт відбувається в приватному закладі. Що тут може зробити міська чи обласна рада??? Можливо ще мені скажеш що робити мені в мене вдома???? Не позорся!!!!!!!
Відповісти
Той приватний заклад пора вже давно зачинити та забутися за це чудо в центрі міста славного, не москальського
Відповісти
Моджахеди вбили брата Анілорак,чому вона не їде співати в Афганістан.
Відповісти
ти вже знайшов факти виступу Лободи в Росії????? шукай швидше....!!!!!
Відповісти
Украинские певицы Ани Лорак и Светлана Лобода активно работают в России. На днях они пели и веселились на дне рождения жены российского медиамагната Сергея Кожевникова Екатерины.

Об этом стало известно после публикации Сергеем Лазаревым фотографии с украинскими артистками.
Відповісти
Знаменитая украинская певица Светлана Лобода на днях развлеклась в Москве в компании скандальной российской балерины Анастасии Волочковой и артиста Иосифа Кобзона.
Відповісти
Петро Порошенко - засновник Партii Регiонiв. Так що? А. Вiн був членом КПРС. Його требв у смiтник люструвати?
Відповісти
це все слова.....Не порушуйте Конституцію України не посягайте на права людей. Займайтесь реальними справами, а не в ніч перед концертом вирішити його зірвати. Всі знали місяць назад що приїде Лобода у Луцьк, чому ви вирішили організувати пікет за добу???? Щоб тільки пропіаритись!!!! Ще раз наголошую ви не маєте права забороняти людям ходити куди вони бажають і обмежувати їх свободу пересування!!!!!
Відповісти
у нас приколісти-атавісти...
Відповісти
Аутисти...
Відповісти
Романюк введі вайска! Надавайте по мордам тим активістам!
Відповісти
місяць часу у активіста Абрама було для вирішення питання про заборону концерту Лободи в правовому полі. Він не звернувся до власників Опера з проханням заборони із підтверджуючими на це фактами, не звернувся з листом ні в міську ні в обласну раду. Він за місяць не зробив нічого!!!! а зараз закликає зірвати концерт. Якщо сьогодні самооборона Волині підтримає активіста Абрама, тоді я буду закликати людей щоб Рижков перефарбував свою ВОЛГУ!!!!! Тому що це для мене рівнозначне!!!!!
Відповісти
Біля опери вже збираютьсяя військові . так кого від кого будуть захищати. Бідолажку лободу від українського люду. І взагалі т хто прийде на концерт лободи не мають ніякоі поваги до себе . вона підтримує нагих оккупантів. Люди у нас війна.....
Відповісти
То такі ми й українці ! Крім лободи ви ще когось любите слухати???? А попробуйте полюбити своїх виконавців, яких ви й не знаєте ще !!!!!
Відповісти
Чого я не маю слухати Лободу??? Досить пов'язувати УСЕ з політикою !!! Пацани, ділом займіться краще !!
Відповісти
До задовбали. Ви рощумієте ,що в нашй краіні -війна. А лобода є публічна людина. І свій вибір,свою позицію вона висловила. .. А ви робіть самі своі висновки чи варто іі слухати чи ні . це ваша свідомість. Якось без кіркорова,кобзона,басеова прожили....
Відповісти
бо це не гузь з данилюком а лобода потап та настя бігали по луцьку у масках та громили його.невинні хлопці з села гинуть а ці жиріють
Відповісти
як почне нудити з самого ранку так енергія в мене на цілий день!
Відповісти
Так, і соду не купляйте, тому що вона ВСЯ у нас із Росіі, і вина/ коньяки з Криму, снікерс/баунті/твікс/дірол... І багато ін товару!
Чому ж ви, активісти, такі непослідовні і вибіркові???
Відповісти
ніхто не заборонить шоу для дебилів типу трансляція верховноі зради
Відповісти
Відповідь Ніні. СВІДОМІ УКРАІНЦІ перестали купувати і снікерси ,ісоду і навіть рошен. Бо цн товари країни _оккупанта. А кому всеодно,а таких ще багато, то тае і буде, бо ж яка різниця що істи ,пити ,слухати , якою мовою говоритито ж не мого чоловіка,сина ,брата,коханого зрвдницьки вбили.
Відповісти
Батько косить лободу, а я й близько не дійду.
Відповісти
Ви є такій самий народ як ті росіяни. Не беріть прикладу і будьте вищими від них!!!!! Покажіть що ви український народ а не гівно!!!! Мені встидно за таких як ви!!!! Ужас...влаштовуєте концерти.. Приїхала людина в гості,а ви показуєте себе з найгіршої сторони. Позор таким як ви!!!!!!! Це артист,і яка різниця де вона виступає. Це її робота. Краще звертайие увагу на те що дійсно треба в Луцьку штурмувати.
Відповісти