Чому в Луцьку зупинився транспорт. ФОТО

Чому в Луцьку зупинився транспорт. ФОТО
Півгодини тому транспорт міста Луцька просто зупинився. Кілька екіпажів патрульної поліції перегородили рух на кількох вулицях міста, а обурені лучани довго не могли зрозуміти в чому справа.

Зокрема, перекрили рух по вулицях Словацького, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Паркова, пр-т Волі, Шопена, пр-т Василя Мойсея, та Винниченка.

Виявляється, у Луцьку проходить легкоатлетична естафета, приурочена відзначенню 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та Дню вшанування пам'яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Втім, на думку деяких лучан такі заходи варто проводити не в години пік, коли люди саме повертаються додому з роботи, а, наприклад, у вихідні дні та в облаштованих для цього місцях.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плакати нам над собою потрібно, так як влада знущається з 42 млн. людей зараз. Ще не знущалися навіть під час війни солдати німецькі з мирного населення на території колишнього СРСР...
Відповісти
Що ж ви стираєте коментарі, писаки чортові? Ви ж самі вчора писали, що буде перекритий рух, а зараз пишете "чому?".
Відповісти
А стадіон , парк там нема де побігати? Що в маршутці вимушені паритись, іди посовай цеглу а потім чекай поки набігаются, всім стало легше від пробіжки по місту.
Відповісти
їдь в село, на город, дої корів і там не парся)))
Відповісти
Село для тебе село, я не про себе а про таких як ти запарених
Відповісти
А хто ж це повертається з роботи з 16 до 17.00 год.в будний день??? Яка година пік??? Деяким неробам хоч у вихідний хоч у святковий завжди буде щось не так. Завжди знайдеться баба яга яка проти. Звичайно декому краще взагалі щоб в місті ніякого шуму не було - ніхто ж не тримає в місті - в село будь ласка і ніхто і ніщо не буде заважати. А взагалі добре що такі заходи проводяться в місті. Шана і пам'ять загиблим воїнам. Нехай буде вічна пам'ять загиблим.
Відповісти
Підтримую 100%!!!
Відповісти
Кращого місця побігати немає по центру по проїзній частині, пофіг, що в когось графік, дибілізм бастуєм перекрили рух, свято перекрили рух, роковини перекрили рух да нафіг нам ті дороги
Відповісти
Богові помолитися... Патрійотичні волиняни.
Відповісти
Бачиш вас в селі транспорт не ходить і ви привикли снувати по дорозі а тут є правила транспорту багато, лікарні, магазини, школи ітд. і блокування руху позначаєтся на роботі і житті міста, для цього є стадіони, парки
Відповісти
організація перекриття вулиць просто жжжах, патрульні не розуміють що роблять. Спостерігав як ці барани посто стоять осторонь та кайфують від форми та значків. тьху.....
Відповісти