Оператора мобільного зв'язку звинуватили у несплаті мільярдних податків

Оператора мобільного зв'язку звинуватили у несплаті мільярдних податків
Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо ухилення від сплати податків службовими особами акціонерного товариства «Київстар» на суму понад 2,3 млрд грн.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, управлінням нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами документальної перевірки щодо ухилення від сплати податків службовими особами «Київстар» в особливо великих розмірах, - пише Ракурс.

Відповідно до висновків ревізорів, службові особи «Київстар» шляхом проведення фіктивних господарських операцій упродовж 2014 року умисно ухилилися від сплати податків на суму понад 2,3 млрд грн.

В свою чергу, на сайті «Київстару» розміщено інформацію про те, що оператор у першому кварталі 2016 року перерахував до бюджетів різних рівнів майже 927 млн грн податкових платежів.

«Також у січні-березні 2016 компанія реалізувала 14 соціально-освітніх проектів національного масштабу. Загальний дохід компанії у першому кварталі виріс на 12% у порівнянні з тим же періодом 2015 року, досягнувши 3,478 млрд грн. Компанія повністю виконала свої зобов’язання перед державою», — йдеться в повідомленні прес-служби.

В «Київстарі» наголосили, що «компанія багато років поспіль є найбільшим платником податків серед компаній сектора IT і телекомунікацій і входить у десятку компаній, які здійснюють найбільші виплати до держбюджету України».

Нагадаємо, у 2014 році Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав обов’язкові для розгляду рекомендації мобільному оператору «Київстар», якому пропонує добровільно відмовитися від певної частини радіочастотного ресурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подивіться хто родичі у директора Київстару і все стане зрозуміло
Відповісти
А як інших операторів брудом поливали, той такий, той сякий, а тим часом свій "патріотичний" тишком-нишком "патріотично" людей грабував! Україна у всій красі :)
Відповісти
Це самий ідіотський і мутний оператор на Волині
Відповісти
По всій Україні!!!
Відповісти
Останні новини
Оператора мобільного зв'язку звинуватили у несплаті мільярдних податків
21 травень, 2016, 13:50