Студенти Академії взяли участь у мистецькому форумі. ФОТО

Студенти Академії взяли участь у мистецькому форумі. ФОТО
Студенти-документознавці та викладачі Академії рекреаційних технологій і права взяли участь у першому мистецькому форумі «WestArtForum UA», що відбувся в Луцьку.

Форум проводився з метою популяризації українського мистецтва, виставкової діяльності, розвитку творчого потенціалу молодих митців та духовної культури українців. Це була справді надзвичайна подія для нашого міста і всієї України, - повідомляють організатори.

«Академісти» виявилися небайдужими до проблеми сучасного українського мистецтва і мали змогу почути сучасних українських мистецтвознавців, культурологів, художників з Києва, Одеси, Львова, Івано-Франківська, Луцька.  Прикметним є те, що «WestArtForum UA» був підсумковим заходом виставкового проекту «24+1» відомої луцької мистецької галереї «АртКафедра», яка виставляє твори українських художників другої половини ХХ – початку ХХІ століття.

Студентів Академії, майбутніх фахівців із соціальних комунікацій, особливо зацікавила доповідь одеського художника Сергія Савченка «Динаміка прогресуючої комунікації, або Що може прихистити вільного художника», присвячена проблемам мистецької комунікації та культурно-мистецького менеджменту.



Надзвичайні враження залишилися від феєричного завершення форуму –моновистави «Білі мотилі, плетені ланцюги…» за листами і новелами Василя Стефаника в неперевершеному виконанні Заслуженої артистки України, неймовірної Лідії Данильчук (постановка Ірини Волицької, творча майстерня «Театр у кошику», м. Львів).



Студенти-документознавці проявили до форуму не тільки культурно-мистецький, духовний, а й практичний інтерес: побачили особливості організації форуму як представницького заходу та специфіку його документно-інформаційного супроводу, збагативши свій професійний досвід.

Ідеальна організація, унікальні учасники, неповторна атмосфера форуму навели усіх на одну думку: «WestArtForum UA» має стати традиційним заходом. Отже, разом з іншими учасниками з нетерпінням чекаємо наступного форуму. Такі тематичні заходи допомагають молоді, зокрема студентам, розширити коло знань та обрати майбутню спеціалізацію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Студенти Академії взяли участь у мистецькому форумі. ФОТО
31 травень, 2016, 21:46