Громадянин Росії намагався перевезти через кордон психотропні речовини. ФОТО

Громадянин Росії намагався перевезти через кордон психотропні речовини. ФОТО
У Любешівському районі під час перетину українсько-білоруського кордону у валізі з особистими речами одного з пасажирів автомобіля «Volkswagen» правоохоронці виявили 6 пігулок препарату «Феназепам», який класифікують як психотропні засоби, що заборонені до вільного переміщення через кордон.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

На в’їзд в Україну смугою руху «зелений коридор» прибув автомобіль «Фольксваген». За попередньою оперативною інформацією працівників поліції щодо можливого незаконного переміщення заборонених препаратів, прикордонники відразу ініціювали проведення поглибленого огляду автомобіля та особистого огляду громадян.

У результаті оглядова група в одного з пасажирів виявила 6 пігулок білого кольору (медичний препарат «Феназепам») вагою 0,01г кожна. Вони знаходились у валізі з особистими речами 59-річного громадянина Російської Федерації.

В ході проведення огляду місця події виявлений психотропний препарат вилучили.

Матеріали за даним фактом внесли до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Любешівського відділення поліції. Наразі поліція вирішує питання про внесення матеріалів за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ч.1 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Громадянин Росії намагався перевезти через кордон психотропні речовини. ФОТО
09 червень, 2016, 14:58