Олімпійський день бігу пройшов у Ковелі. ФОТО

Олімпійський день бігу пройшов у Ковелі. ФОТО
У міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбулось спортивне дійство - відкритий Олімпійський день бігу.

На участь у спортивному заході відгукнулися понад 1000 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста, вихованців ДЮСШ, станції юних туристів та станції юних техніків, - повідомляє Ковельська міськрада.

На урочистому відкритті зі словами привітань виступили начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк, майстер спорту, заслужений тренер України, директор КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича Олена Клімашевська та директор ДЮСШ управління освіти Володимир Олексюк.

Вчителі фізичної культури та представники закладів заздалегідь підготувались до цього дня. В забігах на різних дистанціях в чотирьох вікових групах взяли участь 636 спортсменів. Такий комплексний спортивно-масовий захід показав, що діти з великим задоволенням займаються фізичною культурою. Після підбиття підсумків змагань усі переможці та призери були нагороджені грамотами та солодкими призами від організаторів заходу.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.