Як волинський мажоритарник піклується про свій округ

Як волинський мажоритарник піклується про свій округ
Народний депутат від Волині Ігор Гузь, який представляє інтереси громади виборчого округу №19, другий у рейтингу серед 105 депутатів-мажоритарників за роботу в парламенті. Така оцінка експертів Громадянської мережї ОПОРА Ігорю Гузю, після проведеного моніторингу нардепів у Верховній Раді України (з лютого до квітня ц. р.).

Так, Ігор Гузь із волинських нардепів найактивніше працює із жителями свого округу. Він, 24 рази брав участь у сходах громадян, в обговореннях, в ефірах на загальноукраїнських та регіональних телебаченні, постійно зустрічався зі своїми виборцями. Повідомляє прес-служба нардепа.

Упродовж лютого-квітня Ігор Гузь став одним із ініціаторів кількох законопроектів, що стосуються жителів його округу та українців загалом. Зокрема: це законопроекти – «за» продовження строку транзитних перевезень для авто в Україні, «за» розірвання дипломатичних відносин із РФ та «за» засудження триваючої агресії Російської Федерації проти України.

За вказаний період народний депутат вісім разів брав участь у роботі органів місцевої влади регіону Прибужжя.

З лютого по травень Ігор Гузь 41 раз звітував в окрузі, зокрема - перед трудовими колективами місцевих підприємств, установ та організацій, до якого входять міста Нововолинськ та Володимир-Волинський, Іваничівський, Любомльський та Володимир-Волинський райони.

Учора Ігор Гузь, в ході форуму Опори «Як змінилася Верховна Рада за півтора року роботи?», поінформував про свою роботу в окрузі та поділився досвідом з іншими колегами.

За результатами моніторингу ОПОРИ, народний депутат України Ігор Гузь отримав 90, 89 балів за законодавчу роботу в парламенті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а за ізю гройсмана нащо голосував ? і за скільки ?
Відповісти
ЄДИНИЙ ДЕПУТАТ ВІД ВОЛИНІ ЯКИЙ ДІЙСНО ПРАЦЮЄ В ПАРЛАМЕНТІ І НА ОКРУЗІ
Відповісти
Останні новини
Як волинський мажоритарник піклується про свій округ
15 червень, 2016, 09:34