Хто у чому на Fashion Weekend: стильні гості події. ФОТО

Хто у чому на Fashion Weekend: стильні гості події. ФОТО
Cтрічка новин cоцмереж не перестає оновлюватись фотографіями однієї з топових подій червня - Lutsk Fashion Weekend.

Захід відбувався цими вихідними в Арт-галереї нашого міста під гаслом «Українська мода розвивається і є доступною кожному».

Звичайно, ми не могли пропустити цю модну подію.

Щоб дізнатись, чи вдалось дизайнерам зблизити моду та народ, ми провели вікенд, поринувши з головою в роботу. Аби не загубитись серед елегантних гламурних дам у вишуканих сукнях, ми вирішили бути простішими, тож прийшли на модні покази в улюблених зручних джинсових образах. Такі собі колежанки, що ламають стереотипи.

Марина поєднала чорну сорочку Moschino та джинсовий комбінезон Stradivarius, а босоніжки на тракторній підошві італійського бренду Onako остаточно підкреслили треш-стиль. Я віддала перевагу білій сорочці H&M та зручним бойфрендам Diverse і все-таки взула підбори від Estro. Додала до образу підтяжки H&M. На події таких «повсякденних», як ми, було 75% гостей - джинси, легкі кофтинки та сорочки, спортивне взуття.


Тому на третій день вікенду ми все ж вирішили бути більш жіночними. Чи то ми обоє настільки любимо «Мохіто», чи переслухали «Океан Ельзи», але вийшло, як в пісні: «…два мохіто, знову літо»… Мої два MOHITO - сукню та накидку - поєднала з чорними туфлями Estro. Марина блузку MOHITO поєднала з чорною спідницею Pull & Bear, до образу додала туфлі українського бренду Sharmen (без шпильок спідниця лежала б на підлозі).


Фото-зони, квіти, шоу-руми, примірочні, зони make-up і навіть кенді-бар помістились на невеличкій, але досить компактній території Арт-галереї у ЦУМі.

Ціни на дизайнерський одяг приємно здивували, демонструючи доступність якості та зручності. Хай пробачать інші дизайнери, але з-поміж усіх представлених брендів ми віддали свої глядацькі симпатії луцькому KUMA. Ціни за сукню коливались від 600 до 1200 гривень. Дизайнерський одяг коштує дешевше, ніж одяг магазинів польського масмаркету.


Представлений дизайн-одяг був дуже різноплановий. Але до спільних загальних рис можна зарахувати простий крій, вільні силуети, пастельні відтінки, широкі смуги. І всі ці тенденції вдало підкреслювали індивідуальність жіночого образу.


Досконала простота та натуральні тканини одягу з подіуму легко можна вважати чудовим варіантом літніх луків. Як влучно зауважила представниця ТМ «VIDEI» Ольга, «одяг має служити жінці, а не навпаки».

«Зміна стилю піднімає настрій та надихає», - саме так вважає Анна, яка прийшла з чоловіком. Дівчина зізналась, що, будучи молодою мамою, на шпильках часто не ходить, тому як тільки з’являється можливість причепуритись, змінює звичний кежуал на стильну класику, а високі підбори та модні аксесуари є невід’ємною частиною образу. Незважаючи на те, що в гардеробі дівчини переважають речі європейських виробників, придбані за кордоном, все ж не виключає можливості купувати одяг українських дизайнерів і вже після показів готова розглянути цікаві пропозиції представлених колекцій.

Лідер бізнес-групи «Мері Кей» Тетяна Жидкова як ніхто знає, як повинна виглядати гарна жінка. Fashion weekend вирішила провести зручно та комфортно, тому діловий костюм змінила на максі-сукню в актуальному сьогодні етностилі від H&M, ну і тренд цього сезону – золоті босоніжки на платформі.


Приємно, що модою цікавляться не лише дівчата, а й сильні чоловіки (в буквальному розумінні). Або, ймовірніше, ці чоловіки прийшли поцікавитись довгоногими дівчатами, які захоплюються модою?

А от модник Василь Кравчук каже, що на показі присутній вперше, але це не заважає йому завжди йти в ногу з модою. Щодо власного стилю, то вважає себе поціновувачем класики. Любить якість та зручність, переконаний, що не завжди поп-виробник є запорукою хорошого одягу, шукає цікаві речі в магазинах нашого міста.

Присівши на хвильку відпочити та придивляючись до гостей заходу, серед легкої сірості та буденності ми просто не змогли не помітити блакитні «бантики-шпильки». Неймовірні туфлі прикували до себе погляди чималої кількості модниць.


Гостя з Києва Анастасія зізналась, що і ці туфлі, і весь лук в цілому - заслуга іноземних брендів. Зі смаком поєднавши яскраву сукню-міді, високі підбори та зелену сумку з «шипами», жінка дуже вирізнялась з-поміж присутніх гостей. Полюбляючи шопінг за кордоном, все ж під час Lutsk fashion weekend встигла поповнити гардероб одягом представлених на показі брендів.


Подруги Людмила та Юля не вперше відвідують модні покази та мають з чим порівняти рівень проведення та атмосферу заходу. Зауважили маленькі промахи, але пояснили це тим, що подія відбувається вперше. Дівчата взялись до створення образу на свято моди та краси серйозно. Віддали перевагу довгим сукням, доповнили образи аксесуарами. Основна вимога до одягу – це досконале підкреслення форм дівчат, приховування недоліків фігури, ну і звичайно, якісні тканини та зручність. Цінуючи індивідуальність, часто за власними задумами та ідеями Людмила та Юля шиють речі на замовлення. Чимало одягу придбано в бутіках місцевих торгових центрів.

Олена Володимирівна Кіцан прийшла підтримати доньку, яка брала участь в показі в якості моделі. Жінка продемонструвала свою прихильність до дизайнерського одягу власним образом, основою якого стала сукня від луцького KUMA.

Поспілкувались ми і з ведучою - моделлю, блогером Світланою Рижук, яка для вечірнього луку обрала одяг представленого на показі бренду «MaNO’». У образах Світлани переважає діловий стиль та елегантність. Сорочки, піджаки, костюми, сукні з чіткими лініями, спідниці та брюки – основа гардеробу.

Простота та мінімалізм, якість та «непомітна помітність» - ось що головне в одязі для ведучої. Зараз все частіше намагається наповнювати власну шафу одягом українських дизайнерів, а після Lutsk fashion weekend намагатиметься ще більше підтримувати місцевих фешн-початківців.

Також ведуча зауважила, що лучанки намагаються щодня одягатись, як на свято. Шпильки, яскравий одяг та аксесуари стають основою в повсякденних луках. Вони дещо бояться експериментувати з новими стилями, на відміну від київських дівчат, які є «ласим шматком» для любителів фотографувати різноманітний стріт-стайл. Столичні модниці віддають перевагу експериментам та еклектиці різних модних течій, при цьому на щодень обирають одяг природних відтінків та зручне взуття.

Дуже яскравим образом привернула до себе увагу гостя Юлія. Жінка завітала разом з донькою, яка в майбутньому планує пов'язати свою кар'єру з фешн-індустрією. Кольоровий піджак та шорти Юлія поєднала з яскравою блузкою, довівши, що не боїться експериментувати з кольорами. В гардеробі ексцентричної Юлії чимало одягу від українських дизайнерів. Багато речей привезено в якості подарунків з-за кордону. Але шопінг у бутіках місцевих торгових центрів лишається в пріоритеті.

Основна маса охочих провести вихідні в стилі «fashion» - друзі, родичі та знайомі організаторів та учасників заходу. Дуже вирізнялись серед молоді прогресивні жіночки 50+.


Але, як і будь-яка модна подія, наші модні вихідні не обійшлись без спеціальних гостей. Одним з них є столичний фешн-блогер Мирослав Мельник. Дуже помітна особистість.

Привернула увагу в образі фешенебельного чоловіка спідниця, яку «створив» одеський дизайнер Олександр Капсамун, що гармонійно доповнили піджак та сорочка H&M та Jack&Jones. А стильний аксесуар у вигляді корони від львівської дизайнерки Катерини Кароль довершив образ мистецтвознавця.


Lutsk fashion weekend ще раз довів, що відчуття стилю та моди - річ або дуже індивідуальна, або масово-інкубаторська, бо іншого пояснення масовості золотих та срібних босоніжок я так і не знайшла.

Ще не скоро в наших гардеробах буде переважати «made in Ukraine». Та незалежно від марки та країни виробника одяг має здатність передавати настрій та внутрішній світ людини. Тому посміхайтесь та будьте стильними.





















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одним з них є столичний фешн-блогер Мирослав Мельник. Дуже помітна особистість.
Тяжко не помітити чоловіка в одірваних штанах...фешн просто отпад...ще б в піджаку рукави повідривати!!
Відповісти
Следишь за модой?, раз известны таки подробности какого-то там блогера. Без тебя никто и не обратил бы внимания на кого-то там
Відповісти
нашо за модою слідкувати, якщо ніякої моди реально існує?
комусь модно жупан, комусь вишиванку, комусь сліми штани, щоб "хазяйство" випирало, комусь снікерси, комусь уікерси - немає ніякої моди, це все тупе нав"язування своїх смаків, не більше.
тим більше, на показах дівки 175 см+ і 45 кг-, а люди то реальні, параметри в них звичайні 160-170 см\50-80 кг, і їй той наряд як намисто до свині буде, тому мода це те, що тобі до лиця.
Відповісти
ваша идея оторванных рукавов уже давно была использована на подиумах Франции Италии и Америки ) еще идеи будут? )) жду новизны )
Відповісти
слухайте, а нащо ви оті снікерси одягаєте ... вони і так нєдоразумєніє, так і ще й з моди вийшли ще влітку 2014
Відповісти
Затуркані люди в чумних прткидах. Негативний вплив Європи. Відмова від українських традицій. Прикро...
Відповісти
Всю моду не следует привязывать к одной только вышиванке, чай не село у нас, а - город. Европа рядом - я часом не "открыл ли Америку" ?
Відповісти
На більшості фото "лєвий" ББ
Відповісти
Чогось всі ті модники такі однакові. От подивишся ті фото років за 3-5 і буде смішно. Провінційний фешн - діло дуже кумедне, а ведуча рубрики страждає манією величі.
Відповісти
мания величия, в любом случае, намного лучше заниженной самооценки :)
Відповісти
???? у нас дві державні мови??? ілі еслі модно то по рускі дістало!!!!
Відповісти
про одяг мовчу: добре хоч тіло прикрите, то вже непогано. А окремі гуру моди могли б елементарно причесатися, а то якесь зборище нечесаних шельм
Відповісти
росто мега стиль, особливо у авторки статті! Прикро за те ,що рідне місто все ще далеке від відчуття справжнього стилю і гімну індивідульності! Це не показ мод- це сумне убожество, і ти пу потріпані джинсові шмотки - це тренд?))) Дівчатка, перш ніж писати таку печальну статтю, вивчіть мистецтво і хоча б трішечки менше егоістичного циркового пафосу і більше смаку! Дика імітація пафосу уся ваша "мода"! Людину з села вивезти можна, а от село з людини- майже ніколи! Рваніна вразила ваша безмежно!)))
P.S. Не варто видаляти коментарі як минулого разу, ви свою думку висловили, поважайте й думку інших!
Відповісти
Судя с вашего комментария статью вы не читали, но две " авторки статьи" очень польщены таким вниманием с вашей стороны к их персонам ) значит мы делаем свою роботу больше чем совершенно))
Відповісти
""значит мы делаем свою роботу больше чем совершенно"" хвали мене моя губонько або мамо нас люди хвалять ви мене а я вас! у авторки дійсно манія величі і зверхності, вся такая русская. у нас не двомовна країна, я так розумію якщо ведуча рубрки то це офіційне працевлаштування чому зневага до Закону до читачів???? чи пані Майко рубрику веде особисто для себе?? синдром Проні Пркопівни на лице
Відповісти
Повністю з Вами згідна!
В Києві Майко чомусь не була така гонорова, а наоборот сірою мишкою! Це сюди приіхала і почала свою моду показувати..ахахахаа)))
А на рахунок російської мови, це взагалі СОРОМ!!!
Відповісти
Ваша постійна фраза про "людину з села" в усіх негативних коментах впродовж років видає ваш "аромат" хоч якою б райдугою ви себе не називали !!?
Відповісти
Жаль, що не можете рекламувати короткі плаття, шорти і спідниці! А тільки штани і довгі плаття) старість прикриваєте ? Вважаю, що для таких рубрик потрібно молодь вибирати щоб приклад брали, а не старших жінок !!!
Відповісти

вибачте кого ображу,але де ви набрали таких сташків,це дах,фешнстиль,,,,,та це страшні дояркі,такі всі страшні що ппц.....на всіх фото одні і тіж,там що 6-7 баб опудал страшних було?да вийдіть на вулицю,полюбуйтес я красунями нашими,а не фоткаєте тіпа елітних модних ,нема там ніякої краси,всі страшні!

Відповісти
та надавайте хоть саму модну одежу,якщо морда кінська вас це тіпа модні баби неспасе,баба яга вона і в одежі віл кутюр баба яга,село одним словом,модніци нелякайте людей , виж страшні!
Відповісти
Читаю коментарі і просто шокую... ХТО ПИШЕ ЦІ КОМЕНТИ! люди схаменіться, де у Вас береться стільки заздрощів і негативу! На фото гарні жінки, незважаючи на вік! І присутні на фото такі ж самі пересічні жінки... При чому тут гламур і все що Ви пишите...
Відповісти
Вперше зустрічаю, щоб автор статті коментував коментарі. Це прояв невпевненості?
Відповісти
Тю! так тож останній тренд ... фідбек називається
Відповісти
Не витримує критики просто! От і коментує, та й ще на російській мові..ахаха!!))))
Відповісти
Українські жінки дуже красиві в любому вбранні та любого віку!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Хто у чому на Fashion Weekend: стильні гості події. ФОТО
16 червень, 2016, 13:49