В аварії загинув відомий американський актор

В аварії загинув відомий американський актор
Зірка Star Trek Антон Єльчин загинув у віці 27 років. Голлівудський актор був задавлений власною машиною біля будинку в Каліфорнії.

Інформацію про це агентству Associated Press підтвердила представник актора Дженніфер Аллен, передає УНН.

За даними ЗМІ тіло А.Єльчина біля будинку в долині Сан-Фернандо (Каліфорнія) знайшли його друзі, які занепокоїлися відсутністю актора на заплановану зустріч. Труп був затиснутий між автомобілем і цегляною поштовою скринькою, встановленою на воротах.

Актор був задавлений своєю машиною, яка, по всій видимості, була припаркована на схилі і скотилася вниз, коли А.Єльчин вийшов назовні.

Довідка: А.Єльчин народився 11 березня 1989 року в Ленінграді. Його батьки, Віктор Єльчин і Ірина Коріна, були професійними фігуристами в парному катанні.

Коли А.Єльчину було півроку, вони переїхали в США. В кінці 1990-х А.Єльчин почав зніматися у фільмах і телесеріалах, за власним твердженням, пробувався на роль Гаррі Поттера.

Актор зіграв у стрічках “Альфа Дог”, “Термінатор: Та прийде рятівник”, “Нью-Йорк, я люблю тебе” і інших. Відомий за роллю Павла Чехова в фільмах “Зоряний шлях” і “Стартрек: Відплата”. У липні в прокат має вийти стрічка Стартрек: Нескінченність за участю А.Єльчина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В аварії загинув відомий американський актор
20 червень, 2016, 06:20