Які підприємства заборгували лучанам зарплати

Які підприємства заборгували лучанам зарплати
Низка луцьких підприємств боргує зарплату своїм працівникам.

Про це йшлося 22 червня під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб’єктів господарювання, які діють на території міста, - повідомляє VIP.

Начальник відділу праці департаменту економічної політики міської ради Інна Савчук розповіла, що п’ять економічно активних підприємств боргують своїм працівникам 1,2 мільйона гривень. Окрім того, майже 60 тисяч гривень боргує економічно неактивне підприємство – Волинська філія страхової компанії «Гарант-авто».

Окрім того, Дочірнє підприємство «Волинський облавтодор» заборгувало своїм працівникам 119,5 тисячі гривень Цікава тенденція спостерігається на ПАТ «Електротермометрія». Щомісяця на 1 число підприємство має заборгованість, яку погашає до кінця місяця, а на початок наступного борг знову наростає.

Так, станом на 1 червня «Електротермометрія» заборгувала 685,1 тисячі гривень. Заборгованість є і на комунальному підприємстві «Парки та сквери міста Луцька». Станом на 1 червня КП заборгувало 183,7 тисячі гривень через зменшення обсягу виконуваних робіт. Утім наразі заборгованість зменшилася до 133 тисяч і до 10 липня її планують погасити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які підприємства заборгували лучанам зарплати
22 червень, 2016, 18:56
На Волині вбили чоловіка
22 червень, 2016, 18:39