Вчителька з Кам’янця-Подільського стала переможцем акції «Друга пенсія від ПриватБанку»*

Вчителька з Кам’янця-Подільського стала переможцем акції «Друга пенсія від ПриватБанку»*
Завдяки участі в акції від ПриватБанку, Ірина Давидівна Бівсон цілий рік отримуватиме 2 пенсії: одну від Пенсійного фонду України, а другу - від ПриватБанку.

14 червня відбулося чергове визначення переможця акції “Друга пенсія від ПриватБанку”, яка стартувала 1 квітня 2016 року. Цього разу жереб випав на мешканку міста Кам’янець-Подільський, вчителя за професією, Ірину Давидівну Бівсон, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

“Я вже давно є клієнтом ПриватБанку, отримую тут і зарплату, і пенсію, - сказала при отриманні сертифікату Ірина Давидівна. - Так склалося, що я завжди приймала участь в усіх акціях ПриватБанку, і, нарешті, цього разу мені пощастило. Якою була реакція, коли дізналася про виграш? Це була невимовна радість!”.

Акція «Друга пенсія від ПриватБанку» триватиме до 1 серпня 2016 року. Кожен клієнт, який отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти «другу пенсію» від ПриватБанку та отримувати її цілий рік. Переможці акції обираються випадковим чином кожні 2 тижні.

Розіграш проводиться в Головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську та транслюється на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Для забезпечення прозорості та чесності акції у визначенні переможців, окрім представників ПриватБанку, беруть участь також представники Пенсійного фонду України.

В акції можуть брати участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення Картки для виплат. Для цього слід лише зареєструватись. У разі виграшу клієнт отримає на Картку для виплат суму, що дорівнює пенсії, зарахованій на картку клієнта в місяці виграшу (сума після оподаткування).

Зареєструватись для участі в акції можна декількома способами: надіславши SMS-повідомлення з кодом 6346 на номер 3777, на сайті, через Приват24 або банкомат ПриватБанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вчителька з Кам’янця-Подільського стала переможцем акції «Друга пенсія від ПриватБанку»*
23 червень, 2016, 22:22