На Волині ФСТ «Динамо» очолив Петро Шпига. ФОТО. ВІДЕО

На Волині ФСТ «Динамо» очолив Петро Шпига. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку провели звітно-виборчу конференцію обласної організації ФСТ «Динамо» України.

ЇЇ головою делегати з усієї Волині обрали т.в.о. начальника головного управління Національної поліції в області, генерала поліції третього рангу Петра Шпигу, - повідомляється на сайті ГУНП у Волинській області.

На конференції виступив перший заступник голови Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, радник Міністра внутрішніх справ Віктор Корж. У заході взяв участь заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк.

Про діяльність упродовж 2011-2015 років прозвітував заступник голови обласної організації товариства Василь Авраменко. Він, зокрема, розповів про спортивні досягнення вихованців, відзначив позитивні зміни в колективах фізичної культури правоохоронців.

«Чотири спортсмени обласної організації виступали на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні у 2012 році. Двоє волинян представлятимуть нашу державу на ХХХІ літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. На чемпіонатах світу наші спортсмени вибороли 1 золоту, 1 срібну та 1 бронзову медаль. На чемпіонатах Європи завойовували 3 золоті, 1 срібну та 5 бронзових медалей. Торік бронзовою призеркою чемпіонату світу з велоспорту стала майстер спорту України міжнародного класу Яна Беломоіна, срібло на чемпіонаті Європи виграв Богдан Максим в метанні спису. Наші вихованці також успішно виступали на всеукраїнських та міжнародних змаганнях», - зазначив Василь Авраменко.

За його словами, тренерсько-викладацький склад активно працює над розвитком професійно-прикладних та олімпійських видів спорту в правоохоронних органах. Щороку проводять спартакіади. Зокрема, організовано 40 змагань, у яких взяли участь понад 1,5 тис. правоохоронців.

«За звітний період в обласної організації підготовлено з олімпійських видів спорту 1 заслуженого майстра спорту, 3 майстрів спорту міжнародного класу, 16 майстрів спорту, 36 кандидатів в майстри спорту, 75 спортсменів першого розряду та понад 531 спортсмена масових розрядів», - додав Василь Авраменко.

Учасники конференції визнали роботу обласної організації товариства задовільною. Головним завданням визначили підготовку спортсменів до участі в літніх Олімпійських іграх. Після обговорення головою обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України одноголосно обрали т.в.о. начальника ГУНП у Волинській області, генерала поліції третього рангу Петра Шпигу.

«Приємно, що з 2011 року в обласній організації фізкультурно-спортивного товариства підготували заслуженого майстра з олімпійських видів спорту, трьох майстрів спорту міжнародного класу, 16 майстрів спорту, 36 кандидатів в майстри спорту, 75 спортсменів першого розряду та понад 531 спортсмена масових розрядів. У нас є добрі традиції, які важливо не тільки не втратити, а й продовжувати. Підтримка розвитку товариства, спорту – це наша спільна турбота», - зазначив Петро Шпига.

На конференції також виступив перший заступник голови Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, радник Міністра внутрішніх справ Віктор Корж. У центрі уваги зібрання були питання пропаганди здорового способу життя серед неповнолітніх, зокрема, підлітків, які стоять на профілактичних обліках у поліції, забезпечення фізичної та бойової підготовки співробітників правоохоронної системи, поліпшення матеріально-технічної бази товариства.
Учасники конференції також обрали новий склад президії обласної організації ФСТ «Динамо» України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаємо хороших людей в найкращому товаристві Динамо, всього 2 роки там протренувалась,але зрозуміла- це найкраща школа спорту та спортивних викладачів!тим більше у Луцьку.
Відповісти
більлш ніж впевнена, що всім поліцаям прийдеться в недалекому скорому майбутньому здати "добровільні" членські внески
Відповісти
Служив здавав но займатись можливості не було ), заганяли рідко для *здачі нормативів*
Відповісти
Не розумію! Чому Корж не люстрований?
Відповісти
Пожежників вже заставляють здавати благодійні внески на динамо
Відповісти
Останні новини
На Волині ФСТ «Динамо» очолив Петро Шпига. ФОТО. ВІДЕО
25 червень, 2016, 20:26