Від учора у пенсіонерів збільшилися пенсії

Від учора у пенсіонерів збільшилися пенсії
З 1 липня набув чинності закон України про скасування оподаткування пенсій.

Про це розповів віце-прем’єр Павло Розенко, – повідомляє ЗІК.

«Дія закону торкнеться близько 300 тисяч пенсіонерів. Це означає, що в першу чергу чорнобильці, шахтарі, колишні військовослужбовці отримуватимуть з 1 липня пенсії без відповідних податків. Таким чином, їх рівень соціального забезпечення буде зростати. Це позитивний сигнал – економічні реформи призводять до поліпшення соціальної сфери», – сказав він.

Залишається пошкодувати, що працюючих пенсіонерів з малими пенсіями поліпшення соціальної сфери, заявлене віце-прем’єром, чомусь так і не торкнулося. У них з пенсій вище півтора прожиткових мінімума так і продовжать вираховувати 15%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, тепер можна жити:оплатити компослуги,споживати харчі,необхідні для людини,купити ліки! Яка щедра держава! Купуйте більші гаманці,щоб вмістити "збільшену" пенсію!
Відповісти
Тут тресоби нашію вішати табличку знатпісю \Презедент підкінь гривників щоб докинця місяця ногі недвінуть\
Відповісти
Ці економічні рехформи відчуваємо на собі,поліпшення соціальної сфери бачимо щоденно.Може вам ще і дякую сказати за геноцид українського народа?
Відповісти
І люди в це вірять? На кого це розраховано? :) Спочатку цей податок ввели, а тепер відмінили і рапортують за досягнення? :) Ви що там взагалі вже??? Відмініть і поверніть те все, що ви у людей забрали прийшовши до влади у 2014!!!
Відповісти
А люди що погано живуть? Принаймі на Святязь раз захїхав по роботі то там людей жахіття то це не мають грошей? ДАлі ресторани і бари чомусь не закриваються!? на ринках люди купують речі модні брендові бо закрились би ті магазини то що погано живуть? А пенсіонери як завжди ще можуть копійки в банки носити бо значить теж мають !! Всі одягаються модно і дорого то нащо скиглять ? Чому не кажуть що дорого відпочинки дорого в адреналіні д.н відпавляти не дорого на піци ходити? Не дорого кататись на дорогих автівках? ТО чому всі гарно живуть і плачуться????????????????
Відповісти
Пенсіонерам заздриш?Ти хоч знаєш,які бувають пенсії і скільки пенсіонерів відпочивають в адреналіні?
Відповісти
ОТ класно. Перестали забирати у пенсірнерів те що їм і так належить і їм це раніше й так само собою віддавали - і вже велика перемога
Відповісти
Я б хотіла побачити тих пенсіонерів, котрі при пенсії 1200 можуть дозволити відпочинок на Світязі. Ідуть ті, хто не живе на малу зарплату, або пенсію. По новинах показали, що ціни там вищі, ніж відпочинок на морі.
Відповісти
Украіна найбільш корумпована держава світу .а наші злодіі від влади ,тільки і вміють ,що лапшу лох.торату вішати на вуха .
Відповісти
А вчителі,які пропрацювади 25 років і 1100грн. отримують-це як,нормально? А люди,яким по 89 років і які ніде не воювали та майже ніде в своєму свідомому житті не працювали і нині по 3000грн. отримують пенсії-це нормально????
Відповісти
а геноцид натуральний, а де ж майдан??????????????
Відповісти