На Волині повісився лікар реанімаційного відділення

На Волині повісився лікар реанімаційного відділення
Трагедія сталася у середу, 6 липня, близько 11.30 год. (точну дату смерті встановить експертиза) у дачному масиві «Прикордонник», який знаходиться на річці Західний Буг.

У зашморгу на ґанку дачного будиночку сусіди знайшли повішеним його 60-річного власника – лікаря Нововолинського реанімаційного відділення центральної міської лікарні, - повідомляє Місто Вечірнє.

"Як стверджують очевидці, ще об 11-й годині ворота дачі буди відчинені, і люди бачили господаря живим", – розповідає начальник слідчого відділенні Іваничівського райвідділу поліції Олексій Парадуха.

У покійника були при собі близько 180 гривень, мобільний телефон та інші цінні речі, які працівники поліції не мали права описувати без присутності родичів. Тому найперше, знайшовши номер телефону дочки, оперативники повідомили їй про нещастя з батьком. Через півгодини вона з чоловіком вже були на дачі. Судячи з огляду місця трагедії і тіла покійного, вкоротив собі віку він сам.

Як свідчить опитування свідків, до фатального кроку чоловіка, швидше за все, спонукало звільнення з роботи через стан здоров’я (раніше він переніс інсульт). Він нібито намагався влаштуватися на роботу в Іваничівську районну лікарню, але там йому теж відмовили. Тож, перебуваючи в пригніченому стані, чоловік, мабуть, і скоїв самогубство.

Наразі подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 ККУ – умисне вбивство. Слідство триває.

А тим часом усі, хто знав цього чоловіка, кажуть, що він був дуже хорошим, чуйним лікарем і доброю й порядною людиною. Вічна йому пам’ять!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДОВЕЛИ
Відповісти
Останні новини
На Волині повісився лікар реанімаційного відділення
11 липень, 2016, 13:22