За вбивство новонародженої дитини волинянку засудили на 5 років

За вбивство новонародженої дитини волинянку засудили на 5 років
Прокуратурою Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про вбивство 33-річною мешканкою села Зарудчі Любешівського району її новонародженої дитини.

Увечері 20 січня 2016 року волинянка, яка уже виховує трьох неповнолітніх дітей, у підвалі свого помешкання народила хлопчика, замотала його в поліетиленовий пакет та поклала у морозильну камеру, де він і помер від переохолодження, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

У ході досудового розслідування жінка повністю визнала свою провину, щиро розкаялася у скоєному та активно сприяла розкриттю злочину.

Вироком Любешівського районного суду її визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 117 Кримінального кодексу України й призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"щиро розкаялася у скоєному"..... Хай своїй замороженій дитині це скаже! Позбавити батьківських прав і близько навіть до чужих дітей не підпускати! Не жінка вона.... сучка!
Відповісти
шкода що в Україні відмінили смертну кару!!!!
Відповісти
А скільки сімей просять Бога,щоб послав їм немовлятко,а ця непотріб народила трьох,дав Бог,а четверте виходить лишнє???Позбавити її теж життя треба і батьківськіх прав само собою.Падлюка.
Відповісти
Жінка здійснила жахливий злочин. А батько? чому жодного слова про чоловіка? мусить же бути ще одна відповідалльна особа? чи чоловіки як завжди - ні при чому? Займатись сексом без засобів захисту - то тут як тут. Не знав, що жінка - вагітна?
Відповісти
покладіть її у морозильну камеру...у целофані...

Відповісти
Останні новини
За вбивство новонародженої дитини волинянку засудили на 5 років
26 липень, 2016, 13:37